Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-22-2009, 09:19 PM   #21
Daemon Poster
 
ndatoxicity's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 723
Send a message via AIM to ndatoxicity Send a message via MSN to ndatoxicity Send a message via Yahoo to ndatoxicity
Default Re: HELP!!! New computer won't boot

ok...

not touching the case...still won't boot

should i try like lifting the motherboard out of the case...?

thanks for ur help btw holy
__________________

__________________
Laptop - Toshiba Satellite P105 | Intel Mobile C2D T7200 @ 2.0 | 2gb DDR2 667 | 120gb HD | NVIDIA GeForce Go 7900 GS | Vista Home Premium
Desktop 1 - ASUS M3A76-CM | AMD Athlon 64 X2 7750 @ 2.7 | 4gb DDR2 800 | WD 320gb 7200rpm | ATI Radeon 3000 Integrated | W7 64 Bit
Desktop 2 - ASUS M4A78 Plus | AMD Phenom II X2 550 @ 3.1 | 4gb DDR2 1066 | WD 500gb 7200rpm | EVGA GTS 250 | W7 64 Bit

http://www.youtube.com/user/ndatoxicity...http://www.last.fm/user/ndatoxicity
ndatoxicity is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 10:12 PM   #22
Fully Optimized
 
Grantofhell's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,762
Default Re: HELP!!! New computer won't boot

If the board is receiving power but won't turn on, or even spin the fans you need to check the headers again. If you must, find the power-on header pins and use a flathead screwdriver to jump them. The issue may actually be in the power switch itself.
__________________

__________________
RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 10:27 PM   #23
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: HELP!!! New computer won't boot

Try running your motherboard outside of the case on cardboard or an anti-static bag. This is a very common problem. Have you plugged in the CPU power cable? It should be a 4 or 8 pin. Make sure there aren't any screws behind the motherboard tray.
__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 10:30 PM   #24
Daemon Poster
 
ndatoxicity's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 723
Send a message via AIM to ndatoxicity Send a message via MSN to ndatoxicity Send a message via Yahoo to ndatoxicity
Default Re: HELP!!! New computer won't boot

yeah... ive tried taking it off the board...there is a 4 pin and an 8 pin..ive tried them both...
__________________
Laptop - Toshiba Satellite P105 | Intel Mobile C2D T7200 @ 2.0 | 2gb DDR2 667 | 120gb HD | NVIDIA GeForce Go 7900 GS | Vista Home Premium
Desktop 1 - ASUS M3A76-CM | AMD Athlon 64 X2 7750 @ 2.7 | 4gb DDR2 800 | WD 320gb 7200rpm | ATI Radeon 3000 Integrated | W7 64 Bit
Desktop 2 - ASUS M4A78 Plus | AMD Phenom II X2 550 @ 3.1 | 4gb DDR2 1066 | WD 500gb 7200rpm | EVGA GTS 250 | W7 64 Bit

http://www.youtube.com/user/ndatoxicity...http://www.last.fm/user/ndatoxicity
ndatoxicity is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 10:55 PM   #25
Fully Optimized
 
Holysky's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,692
Default Re: HELP!!! New computer won't boot

This is happening with my pc also, except it turns on and i get no video.....
__________________
Let's get this party started, I'm sick of begging you You make me dead inside which I give to you
Let's get this party started, You make me feel inside I want to be the one to make myself sane
Holysky is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 11:35 PM   #26
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: HELP!!! New computer won't boot

Quote:
Originally Posted by ndatoxicity View Post
yeah... ive tried taking it off the board...there is a 4 pin and an 8 pin..ive tried them both...
Try reseating all of the hardware. Put one stick of RAM and try that.
__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2009, 10:37 AM   #27
Daemon Poster
 
ndatoxicity's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 723
Send a message via AIM to ndatoxicity Send a message via MSN to ndatoxicity Send a message via Yahoo to ndatoxicity
Default Re: HELP!!! New computer won't boot

ok...will do...

grantofhell said it was probably the board, so ill swap out my power supply and test a different one...and if it doesent start then ill probably just RMA the board
__________________

__________________
Laptop - Toshiba Satellite P105 | Intel Mobile C2D T7200 @ 2.0 | 2gb DDR2 667 | 120gb HD | NVIDIA GeForce Go 7900 GS | Vista Home Premium
Desktop 1 - ASUS M3A76-CM | AMD Athlon 64 X2 7750 @ 2.7 | 4gb DDR2 800 | WD 320gb 7200rpm | ATI Radeon 3000 Integrated | W7 64 Bit
Desktop 2 - ASUS M4A78 Plus | AMD Phenom II X2 550 @ 3.1 | 4gb DDR2 1066 | WD 500gb 7200rpm | EVGA GTS 250 | W7 64 Bit

http://www.youtube.com/user/ndatoxicity...http://www.last.fm/user/ndatoxicity
ndatoxicity is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0