Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-22-2009, 03:27 PM   #11
Fully Optimized
Š88's Avatar
Join Date: May 2005
Posts: 4,775
Send a message via MSN to Š88
Default Re: Help needed to figure this out

Technically yes..but it involves removing it from one computer and installing it in this one. I might decide later to try it just to be certain but I will wait for now.

Killing under the cloak of war is no different than murder

Kein Alkohol ist auch keine Lösung!
Š88 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2009, 03:42 PM   #12
Fully Optimized
Grantofhell's Avatar
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,753
Default Re: Help needed to figure this out

Same thing happened to my Q66. Started acting funny, but I thought it was the board because CMOS would always reset itself. So I replaced the board and still no luck come to find it was my proc. I phoned up Intel and they were like..."we kant help u cuz u dint buy yo proc in a reetale bocks." Tiger replaced it, even though it was overclocked to 3.2Ghz and I was 7 months outside my 30-day return policy. AND on top of their "opened processor box is not returnable" policy. That's why I love Tiger. Anyways, The likelihood of it being your processor is like 95%.

RD-PC -//- i7 950 // Evga x58 SLI // 3x2 OCZ PC3-12800 // 2x Evga GTX470 // Corsair HX850 // SilverStone TJ07
Grantofhell is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 09:15 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0