Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-11-2004, 05:26 AM   #1
Solid State Member
 
craig.mason's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 12
Send a message via AIM to craig.mason
Default help needed

i have uninstalled webtangent from my pc but when i boot it up my pc is still looking for it . And also i keep getting a box on my screen that explorer has caused a problem in memofirst.exe but i havent a clue how to fix these two problems .
__________________

craig.mason is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 05:36 AM   #2
Fully Optimized
 
Dynamix's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,463
Default Re: help needed

Did u uninstall it properly by going to Add remove programs, as it seems it hasent been fully uninstalled
__________________

Dynamix is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 05:40 AM   #3
Solid State Member
 
craig.mason's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 12
Send a message via AIM to craig.mason
Question

well how do i fully uninstall it
craig.mason is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 05:44 AM   #4
Fully Optimized
 
Dynamix's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,463
Default Re: help needed

My computer-Control panel-Add/Remove programs and look on the list for it and click uninstall. Also for the explorer problem just reinstall it.
Dynamix is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 01:05 AM   #5
BSOD
 
bluto's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,542
Send a message via ICQ to bluto
Default Re: help needed

Quote:
Originally Posted by Nemesis
My computer-Control panel-Add/Remove programs and look on the list for it and click uninstall. Also for the explorer problem just reinstall it.
Thats terrible advice,
You cant install Explorer,Explorer is the Windows GUI.It arrives with your Windows cd and is with you till you mess it up.
Lets work on fixeing it as it's still there under the guise of.
My Computer.
bluto is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 02:27 AM   #6
In Runtime
 
Gary Graefen's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 336
Default Re: help needed

webtangent is spyware-get spybot and adaware
Run em both.
__________________
When In Doubt-Format and start over
Gary Graefen is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 08:58 AM   #7
Fully Optimized
 
CoMpUtaFrEek's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,765
Default Re: help needed

Go into Start -> Programs -> then under the "Startup" folder, delete anything that looks like it is to do with webtangent. Be careful though

Bluto please GIVE advice don't put down other peoples, Nemesis's advice was good.
__________________

__________________
Asus A7N8X Deluxe - Rev 2.0 - Bios Ver. 1007
AMD Athlon XP-M 2200+ - @ 11x188 = 2Ghz (1.75Vcore)
ATi Radeon 9700 Pro (Almost as good as my old 5950U!)
Corsair 512MB XMS TwinX Low Latency DDR 400 - @ 188Mhz
3dmark03 Score: 5086
CoMpUtaFrEek is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0