Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-05-2005, 05:52 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 41
Default Help, my PSU doesn't work...

I just got my new PSU in today and i plug it up and stuff but once i turn it on, everything starts up for 1 sec and then it turns off. Anyone know why?

I have a 400W COOLMAX. Do I need to send it back or is it something I can fix?
__________________

philvia is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2005, 07:04 PM   #2
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 41
Default Re: Help, my PSU doesn't work...

hmmhm riiight, no one knows.
__________________

philvia is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2005, 09:01 PM   #3
BSOD
 
Computergen's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,175
Default

My friend had a problem like that im pretty sure he called the company and they said it must be connected to the mobo also is it conected?
Computergen is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2005, 09:06 PM   #4
In Runtime
 
Satori's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 268
Send a message via AIM to Satori Send a message via MSN to Satori Send a message via Yahoo to Satori
Default Re: Help, my PSU doesn't work...

Quote:
Originally Posted by Computergen
My friend had a problem like that im pretty sure he called the company and they said it must be connected to the mobo also is it conected?
heh...

He wouldn't be able to turn it on at all if it wasn't connected to the motherboard...
__________________
Awesomeindustries.net
Satori is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2005, 10:55 PM   #5
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 41
Default Re: Help, my PSU doesn't work...

everything is connected... ~_~
philvia is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0