Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-12-2009, 07:28 PM   #1
In Runtime
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 136
Default Help me trouble-shoot my Audio!

I was recently given a 7y.o. toshiba laptop,great condition.I don't have any audio.I don't have any of the click,pop or other sounds usually heard for different tasks,nor can I get any audio with the Flash player or quicktime.I have been in the control panel and don't see anything obvious ,and when I click the audio icon in the taskbar it displays it as max audio level.

Can you give me a way to troubleshoot this to fix or find the problem?
thank you
__________________

Juan handed is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2009, 07:31 PM   #2
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Help me trouble-shoot my Audio!

Check to make sure the default sound player is set correctly.
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2009, 09:05 PM   #3
Daemon Poster
 
Russel's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,037
Default Re: Help me trouble-shoot my Audio!

My Toshiba notebook computer has a manual volume control on the front of the computer. Does yours have the volume control on the front? Is it turned all the way down?
Russel is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2009, 10:05 PM   #4
In Runtime
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 136
Default Re: Help me trouble-shoot my Audio!

Quote:
Originally Posted by Russel View Post
My Toshiba notebook computer has a manual volume control on the front of the computer. Does yours have the volume control on the front? Is it turned all the way down?
It was the damn wheel (on the side)!
Didn't think to look on the side for a control.
Juan handed is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2009, 10:31 PM   #5
Daemon Poster
 
Russel's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,037
Default Re: Help me trouble-shoot my Audio!

Quote:
Originally Posted by Juan handed View Post
It was the damn wheel (on the side)!
Didn't think to look on the side for a control.
Mine is on the front. I had the same thing happen to me, no audio and everything looked fine, then I remembered the volume control. It is a nice feature as long as you remember it is there!
Russel is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0