Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-13-2004, 05:56 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 34
Default Help me Please

hi i have just got a ASRock K7S41GX M/B and a 2.4 ghz CPU with a 400 watt p/s and when i connected it all it all came on and then i can't get it to power up.

Please help me.

e1cks
( i did not have any ram or Hardrives, CD-Rom, ect. Attached)
__________________

e1cks is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2004, 07:10 PM   #2
In Runtime
 
skunx710's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 289
Default Re: Help me Please

so it came on once, but now it doesn't? Try clearing cmos.
__________________

skunx710 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2004, 07:23 PM   #3
xxcobraxx
 
Join Date: Oct 2004
Location: England
Posts: 6,224
Default Re: Help me Please

try putting your memory in and HDD (lol)
__________________
Liveleaker
IAntDemo is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2004, 11:27 PM   #4
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 34
Default Re: Help me Please

ok i clear the Cmos and nothing changed still no power up and i dont want to add the ram and that becuase it may take the ram out too
e1cks is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2004, 11:36 PM   #5
In Runtime
 
skunx710's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 289
Default Re: Help me Please

so now you have no power...try a good psu
skunx710 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2004, 11:50 PM   #6
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 34
Default Re: Help me Please

sry theres no problem its just me, i a idot i did not have the M/b swicth pushed on all the way.

i should go pro ! lol

thanks for all your help e1cks
e1cks is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2004, 11:56 PM   #7
In Runtime
 
skunx710's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 289
Default Re: Help me Please

beginners mistake...we all make them. Glad you didn't fry anything...good luck
Scott.
skunx710 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2004, 11:59 PM   #8
BSOD
 
DarkBlade's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,355
Send a message via MSN to DarkBlade
Default

Weee, that was fun. LOL, I remember making those mistakes as well.....wait, I still do, LOLOL. I am only human I suppose. Well, GL with that system, hope it is AMD.
DarkBlade is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2004, 12:07 AM   #9
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 34
Default Re: Help me Please

thanks all

AMD 2.4 ghz, AMD only way to go
e1cks is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2004, 12:09 AM   #10
BSOD
 
DarkBlade's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,355
Send a message via MSN to DarkBlade
Default

YEAH YOU, AND OH SOOOO TRUE!! 64 i hope as well, but either way, both XP and 64's beat P4s!! LOL, Intel blows (except for Pentium M....)
__________________

DarkBlade is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0