Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-13-2008, 12:22 AM   #11
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 53
Default Re: Help Me! (Again)

Nothin' =\
__________________

AmagicalFishy is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2008, 12:24 AM   #12
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: Help Me! (Again)

I read your post on the green capacitor thingy, I'm not sure what that is. None of my PSU's ever came with anything like that. Take a second to make sure your RAM is seated all the way in. I forgot to do that once and had the hardest time figuring out what it was.
__________________

__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2008, 12:32 AM   #13
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 53
Default Re: Help Me! (Again)

Alright. Thanks for the help, btw

My RAM and everything checks out well. - When my old PSU is plugged in, everything works fine. I'm hoping that this green capacitor thing is the issue.
AmagicalFishy is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2008, 12:55 AM   #14
Site Team
 
Lowndsey's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,607
Default Re: Help Me! (Again)

are you able to post u[ a picture of the wire?
__________________
JogaBonito1502: I guess Microsoft is really not to blame. Sorry!

KMATB
Lowndsey is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2008, 01:33 AM   #15
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 53
Default Re: Help Me! (Again)



That thing; the green thing the arrow is pointing to. But I think the PSU is dead.

I guess I'll just send it in and get a new one.

Thanks a lot for all your help, guys. I always know I can come here and get some sound advice.

(I'm plugging in my graphics card because I'm feeling particularly apathetic in terms of what happens to my old PSU. Now, with my luck, hopefully my MB doesn't explode)
AmagicalFishy is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2008, 02:00 AM   #16
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: Help Me! (Again)

One last way to test it is to do this:

http://www.overclock.net/faqs/96712-...upply-psu.html
__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2008, 02:32 AM   #17
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 53
Default Re: Help Me! (Again)

The final test... ...

... failed.

Thanks, Cabbs. You've been a huge help, man. I think, tomorrow at work, I'm going to call up Newegg and see what I can do about getting another PSU.

Though, I did plug in my Graphics Card and get a sweet taste of what's to come. I was running WoW at full settings around 70-fps. My PSU didn't blow out, but the card did get increasingly hotter while the FPS / screen-quality began decreasing, so I took it out before anything bad could happen.
AmagicalFishy is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2008, 03:05 AM   #18
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: Help Me! (Again)

That's too bad. Good luck on the RMA, Newegg's usually pretty good with their customer service.
__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2008, 11:37 AM   #19
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 53
Default Re: Help Me! (Again)

Very good.

I called this morning: "Well, sir, the product is not worth returning. We'll go ahead and send you a new one."

The only downside is that I have to wait 5 more days.

Damn you, weekends.
AmagicalFishy is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2008, 11:41 AM   #20
xxcobraxx
 
Join Date: Oct 2004
Location: England
Posts: 6,224
Default Re: Help Me! (Again)

that thing on your psu was your temp gage I think.

Also is it defo your power?

if so sweet, atleast you know it's something then not knowing what it is at all

Also make sure you have good solid cooling in the pc and try post the temp of: cpu/g card/memory and inside the pc
__________________

__________________
Liveleaker
IAntDemo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0