Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-22-2007, 12:55 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Unhappy Help help help.. i have lost all video and need to fix it

i have an amd dual core processor on an asus A8N sli premium motherboard running 2 gigs of memory.. i installed my video card last week and things worked great then i installed a huppauge tv tuner card and my computer started acting funny.. when i would wake up in the morning the light on my monitor would just blink at me like it was in stand by mode.. and i would have to completly shut down the computer and restart it two seconds later.. then it would work fine.. so i shut down my computer before i went to work on sunday and when i got home 12 hours later i pushed the power button and the computer boots up normally on its own but the monitor is just black.. and the moniter light just blinks at me.. i thought it might be my video card so i pulled it out and put it in another computer it it worked fine.. so i put it back in my computer and reomved the tv tuner card.. it still wont give me any response through my monitor.. anayone have any ideas???
__________________

jakehenly is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2007, 12:57 PM   #2
Fully Optimized
 
BrynF_UK's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,574
Send a message via MSN to BrynF_UK
Default Re: Help help help.. i have lost all video and need to fix it

if you can, turn it off and take out all the sticks of RAM. If you use speakers, make sure they are plugged in to the motherboard. Turn your motherboard on for about 30 seconds, and then ill have some questions for you
__________________

__________________
`

Visit today! ---> www.smouch.net/lol <---

_______________________________________________
BrynF_UK is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2007, 02:12 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Default Re: Help help help.. i have lost all video and need to fix it

done that. and it says memory test fail.. i tried clearing the cmos and that has done nothing as well
jakehenly is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2007, 02:15 PM   #4
Fully Optimized
 
BrynF_UK's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,574
Send a message via MSN to BrynF_UK
Default Re: Help help help.. i have lost all video and need to fix it

oh ok....have you tried the monitor on another computer?
__________________
`

Visit today! ---> www.smouch.net/lol <---

_______________________________________________
BrynF_UK is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0