Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-01-2009, 10:17 PM   #1
Daemon Poster
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 593
Send a message via AIM to Haku Mioje Send a message via Yahoo to Haku Mioje
Default Help!!!!!!

ok i just got all of the parts for my computer today... after hooking everything up and turning on the power supply, my MB onboard led does not come on and i can not turn the pc on at all... the specs are as follows, someone please help...
Motherboard
CPU
Graphics
CD/DVD
Case/Power Supply
RAM
__________________

Haku Mioje is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 10:22 PM   #2
Daemon Poster
 
ndatoxicity's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 723
Send a message via AIM to ndatoxicity Send a message via MSN to ndatoxicity Send a message via Yahoo to ndatoxicity
Default Re: Help!!!!!!

check the switch on the back of ur powersupply.... is it flipped to the side with the | ? ....also, check to make sure its plugged in and u are in a good outlet, etc
__________________

__________________
Laptop - Toshiba Satellite P105 | Intel Mobile C2D T7200 @ 2.0 | 2gb DDR2 667 | 120gb HD | NVIDIA GeForce Go 7900 GS | Vista Home Premium
Desktop 1 - ASUS M3A76-CM | AMD Athlon 64 X2 7750 @ 2.7 | 4gb DDR2 800 | WD 320gb 7200rpm | ATI Radeon 3000 Integrated | W7 64 Bit
Desktop 2 - ASUS M4A78 Plus | AMD Phenom II X2 550 @ 3.1 | 4gb DDR2 1066 | WD 500gb 7200rpm | EVGA GTS 250 | W7 64 Bit

http://www.youtube.com/user/ndatoxicity...http://www.last.fm/user/ndatoxicity
ndatoxicity is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 10:23 PM   #3
Omnicide now.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: My own personal hell
Posts: 10,014
Default Re: Help!!!!!!

Are you sure you hooked everything up right and that the mobo isn't shorting out anywhere?
If so then make sure the switch on the PSU is at the right spot (the voltage switch) or try a different PSU if you can. The ones that come with cases are DOA a lot.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 10:23 PM   #4
Daemon Poster
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 593
Send a message via AIM to Haku Mioje Send a message via Yahoo to Haku Mioje
Default Re: Help!!!!!!

PSU turns on just fine because it kicks on all my fans when i flip it to |
Haku Mioje is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 10:24 PM   #5
Omnicide now.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: My own personal hell
Posts: 10,014
Default Re: Help!!!!!!

Are you sure you have everything plugged into the mobo correctly?
If you forget the CPU power connector some boards will do nothing.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 10:27 PM   #6
Daemon Poster
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 593
Send a message via AIM to Haku Mioje Send a message via Yahoo to Haku Mioje
Default Re: Help!!!!!!

CPU fan also kicks on when i flip the PSU switch... and im like 98% positive that it is... im not even getting any error beeps like i did when i forgot to plug the power into the VGA
Haku Mioje is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 10:27 PM   #7
Daemon Poster
 
ndatoxicity's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 723
Send a message via AIM to ndatoxicity Send a message via MSN to ndatoxicity Send a message via Yahoo to ndatoxicity
Default Re: Help!!!!!!

make sure the extra 4 pins on the main motherboard connector is all the way in
__________________
Laptop - Toshiba Satellite P105 | Intel Mobile C2D T7200 @ 2.0 | 2gb DDR2 667 | 120gb HD | NVIDIA GeForce Go 7900 GS | Vista Home Premium
Desktop 1 - ASUS M3A76-CM | AMD Athlon 64 X2 7750 @ 2.7 | 4gb DDR2 800 | WD 320gb 7200rpm | ATI Radeon 3000 Integrated | W7 64 Bit
Desktop 2 - ASUS M4A78 Plus | AMD Phenom II X2 550 @ 3.1 | 4gb DDR2 1066 | WD 500gb 7200rpm | EVGA GTS 250 | W7 64 Bit

http://www.youtube.com/user/ndatoxicity...http://www.last.fm/user/ndatoxicity
ndatoxicity is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 10:30 PM   #8
Daemon Poster
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 593
Send a message via AIM to Haku Mioje Send a message via Yahoo to Haku Mioje
Default Re: Help!!!!!!

they too are also connected...
Haku Mioje is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 10:30 PM   #9
Daemon Poster
 
ndatoxicity's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 723
Send a message via AIM to ndatoxicity Send a message via MSN to ndatoxicity Send a message via Yahoo to ndatoxicity
Default Re: Help!!!!!!

u said the little green LED doesent come on????

dead board or dead psu then
__________________
Laptop - Toshiba Satellite P105 | Intel Mobile C2D T7200 @ 2.0 | 2gb DDR2 667 | 120gb HD | NVIDIA GeForce Go 7900 GS | Vista Home Premium
Desktop 1 - ASUS M3A76-CM | AMD Athlon 64 X2 7750 @ 2.7 | 4gb DDR2 800 | WD 320gb 7200rpm | ATI Radeon 3000 Integrated | W7 64 Bit
Desktop 2 - ASUS M4A78 Plus | AMD Phenom II X2 550 @ 3.1 | 4gb DDR2 1066 | WD 500gb 7200rpm | EVGA GTS 250 | W7 64 Bit

http://www.youtube.com/user/ndatoxicity...http://www.last.fm/user/ndatoxicity
ndatoxicity is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 10:31 PM   #10
Omnicide now.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: My own personal hell
Posts: 10,014
Default Re: Help!!!!!!

I vote to try a different PSU if you have one.
__________________

foothead is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0