Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-28-2008, 04:36 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Question Help

I have a Toshiba P15-S409, i was reformating my hard drive due too dll problems and a nasty virus, it kept shutting down in the middle of reinstalling windows, so i open it up and cleaned the heat sink, since then it powers up and fans are going but nothing on the screen just black, i tried switching memory modules thinking maybe one has went bad, any suggestions????
__________________

realm4227 is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2008, 04:56 PM   #2
Daemon Poster
 
netBooger's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 557
Send a message via AIM to netBooger Send a message via MSN to netBooger
Default Re: Help

Are you sure you didn't accidentally knock any cables loose?
__________________

__________________
|| Cosmos 1000 || Asus Maximus Formula SE || Q6850 3.00GHz || Zalman 9700NT || BFG 8800GTX OC || 4GB Corsair Dominator 1066mhz || Enermax Galaxy 850W || Windows Vista Ultimate 64 || WD Raptor 150GB x2 + WD Caviar 350GB ||
netBooger is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2008, 10:27 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Default Re: Help

I figured it out i had to reset my chip, it stuck to the heat sink and wouldnt set properly, problem solved!
realm4227 is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2008, 11:30 PM   #4
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 100
Default Re: Help

the proccesor chip?? did u de-tatch it from the heatsink?
__________________
Cant find something your looking for? PM me and ill find it
yuki953 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2008, 01:13 AM   #5
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: Help

Quote:
Originally Posted by yuki953 View Post
the proccesor chip?? did u de-tatch it from the heatsink?
The OP has solved his problem.
This thread is closed. No need to keep posting.

I know I'm posting too. I just did it to let him know.
__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0