Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-29-2008, 03:44 PM   #1
Baseband Member
Join Date: Nov 2007
Posts: 57
Send a message via MSN to h4x0rInSilence
Default Help !!!!!!!!!!!!!!!!

I need help ...
I recently got wireless highspeed and it worked for about 2 weeks but then we had a storm and the power went out when we werent home
but now my internet is almost dial-up slow ... My download speed is only 9 kb per second
and when I try to watch videos on youtube its says that theres an error on the page and all of text is in the wrong place and no videos will play
I think it must be the router or the dish because its not just the pc thats slow its everything else connected to the wireless E.G the PSP
does anybody have any ideas whats wrong.

h4x0rInSilence is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2008, 04:33 PM   #2
Fully Optimized
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: Help !!!!!!!!!!!!!!!!

The first thing I would check is the LNB on your dish.
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0