Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-21-2007, 01:13 PM   #1
Solid State Member
Join Date: Nov 2006
Posts: 8
Default help !!!!!!

just installed new motherboard as rock alivenf6g-vsta 2 gigs of ram and am2 cpu 64 bit dual core when booted up it will not get passed the first post screen so it wont allow me to get into windows I know I have to do a windows repair and install the new drivers for the board but I cant get that far. I can enter the bios and everything is showing up in there what happens if I set the bios to default value ? all I have done in the bios is set the clock and date
thanks for any help

handman is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2007, 02:57 PM   #2
Baseband Member
mbonwick's Avatar
Join Date: Dec 2006
Posts: 60
Default Re: help !!!!!!

Have you tried booting from a CD?
W.I.N.D.O.W.S - Will Install Necessary Drivers, Or Won't Start

Your mouse has moved. Windows NT must be restarted for the change to take effect. Reboot now? [ OK ]

Don't make me use uppercase...
mbonwick is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:19 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0