Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-23-2007, 07:43 PM   #31
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: Help!

Sorry, missed that after re-reading I added good reps to those I can.
-thanks
also I didn't decide the 256 and 1 gig 256 RAM came with the comp.So I guess I can just sell it.
__________________

__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2007, 07:50 PM   #32
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default Re: Help!

wait so every thing worked out???
just take the 256 out
have that amount of un equil ram and couse a comp to become unstable
that happened to me suxed
just reterned got the same exact ram and every thing works fine now
__________________

__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2007, 07:52 PM   #33
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: Help!

I am ptting the 1 gig in and only the 1 gig I'll get back to you if all is ok.
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2007, 08:00 PM   #34
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default Re: Help!

ya sure no prob take your time and good luck
__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2007, 08:24 PM   #35
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: Help!

This is really making me angry. I put one RAM in The computer wouldn't bring up the log in. Then I took it out, screen pops up recognizing the decrease in Memory. I clicked last known good configuration on the startup and now , my computer says I need to update and my computer has the original 98 theme. And the bad part is I don't have internet on that computer so how does it know i need the updates?!?!? someone please help me!!!!
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2007, 08:57 PM   #36
BSOD
 
juiceranch's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 124
Send a message via AIM to juiceranch
Default Re: Help!

friends laptop. she said she was on myspace, when all of a sudden the screen dimmed and comp froze and she cold booted it. when she turned it back on it wont boot os, i told her to do boot menu > hard drive, then it shows this..
http://images0.hiboox.com/images/4606/84d954a6.jpg
please help quick?

ps sorry that im posting here, but i cant start new threads. not sure why
juiceranch is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2007, 10:21 PM   #37
Daemon Poster
 
Starr's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 926
Send a message via AIM to Starr Send a message via MSN to Starr
Default Re: Help!

Quote:
Originally Posted by juiceranch View Post
friends laptop. she said she was on myspace, when all of a sudden the screen dimmed and comp froze and she cold booted it. when she turned it back on it wont boot os, i told her to do boot menu > hard drive, then it shows this..
http://images0.hiboox.com/images/4606/84d954a6.jpg
please help quick?

ps sorry that im posting here, but i cant start new threads. not sure why
You want to post a picture of the entire error? It's cutoff.


Ace, you pulled out all of your RAM and then it booted? How far does it get before it dies? It almost seems as if there is a memory leak......
__________________
AMD Athlon 64 3200+ Venice Core, MSI K8N Neo-4, 2x 512 Corsair Dual Channel, Nvidia Geforce fx 6600 256MB, 160GB HardDrive

Windows Vista Business Edition

"There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't."
Starr is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2007, 10:57 PM   #38
BSOD
 
juiceranch's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 124
Send a message via AIM to juiceranch
Default Re: Help!

Quote:
Originally Posted by Starr View Post
You want to post a picture of the entire error? It's cutoff.


Ace, you pulled out all of your RAM and then it booted? How far does it get before it dies? It almost seems as if there is a memory leak......
haha, sorry again that i have to post in someones elses thread but somethings wrong with my account i think. and i didnt take the pic she did cus i didnt have the comp in front of me lol
juiceranch is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2007, 01:18 PM   #39
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: Help!

I don't know what I need to do, I asked a friend and he said i need to flash my BIOS?!? I put the 1 GB in and It keeps reseting and I can't return it so I am screwed! Here it is :
http://support.gateway.com/s/PC/310_...800351nv.shtml
Heres the RAM:
http://www.tigerdirect.com/applicati...MP=OTC-BIZRATE
It looks A little diffrent than mine and on the back it says it is compatible with 2700 which is what I have.PLZ HELP ME !!!!
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2007, 02:47 PM   #40
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Help!

Mmmm, im confused as to why you used last known good config. There was no need to. That applies to startup problems from bad drivers etc, not RAM. So what exactly happened with only the 1 gig of RAM in, you say you couldnt log in, can you explain that better? Did ya get a login screen, did it not load that far, how far did it load etc?
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0