Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-08-2004, 03:33 PM   #1
a0e
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 23
Default Help

Well my problem is my laptop wont start up. I reformated it the other day because it had too much junk on it, and was running very slow. So i did the restore with the cds that came with the computer, The restore was successful and the computer loaded fine. Then i did windows update so it asked me to restart. So i did restart and it came on saying "Loading error, press a key to reboot" so i did this and the same message keeps coming up over and over again. So i then decided to try restore again but i had no luck, it carries on with what it was doign before.

Any ideas of what i can do?
__________________

a0e is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2004, 04:01 PM   #2
a0e
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 23
Default

Anyone?!
__________________

a0e is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2004, 04:16 PM   #3
Fully Optimized
 
Dynamix's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,463
Default Re: Help

Well u could reinstall the OS by inserting your OS Cd, and go into bios-Advanced feasture (2 Nd down) and select boot from cd as your primary boot device, there might be a other solution to this? What OS do u have?
Dynamix is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2004, 04:22 PM   #4
Fully Optimized
 
airiox's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,692
Default Re: Help

Yeah the only option I would think is to reinstall the OS.
__________________
Check out my Counter Strike:Source servers:
***THE DYNASTY***: 74.52.232.130:27015
*** GUNGAME ***: 74.52.232.131:27015
*** SOCCER ***: 74.52.232.133:27015
airiox is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2004, 05:10 AM   #5
Fully Optimized
 
CoMpUtaFrEek's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,765
Default Re: Help

You may find this useful!

http://www.computerforums.org/showthread.php?t=3187
__________________
Asus A7N8X Deluxe - Rev 2.0 - Bios Ver. 1007
AMD Athlon XP-M 2200+ - @ 11x188 = 2Ghz (1.75Vcore)
ATi Radeon 9700 Pro (Almost as good as my old 5950U!)
Corsair 512MB XMS TwinX Low Latency DDR 400 - @ 188Mhz
3dmark03 Score: 5086
CoMpUtaFrEek is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0