Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-04-2005, 11:20 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
Angry hellllllllppp

i just got a thermaltake shark case, chaintech "7NJL6" nForce2 Ultra 400, amd athlon xp 2500, gforce fx5200

my prob is, i plugged everything in and it wont come on, im thinking maybe the power supply but i duno
__________________

johnnywest is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2005, 11:25 PM   #2
In Runtime
 
Satori's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 268
Send a message via AIM to Satori Send a message via MSN to Satori Send a message via Yahoo to Satori
Default Re: hellllllllppp

Make sure you have all the cords plugged into the motherboard, namely the power and reset switch. Be sure everything is plugged in, and is snuggly in place. It's mostly likely not your PSU. If anything, it's probably an unseated plug or something. Just go over it again, and be sure to watch out for static electricity.
__________________

__________________
Awesomeindustries.net
Satori is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2005, 11:26 PM   #3
Daemon Poster
 
The_Other_One's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,321
Send a message via AIM to The_Other_One
Default Re: hellllllllppp

The best way to go is to start over and check from the ground up...literally ;P Make sure nothing is shorting out on the case. Check that the ram is compatable with the board. If it has onboard video, see if your getting something though that...

There's a start...
The_Other_One is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2005, 11:34 PM   #4
Beta Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
Default Re: hellllllllppp

i did that all 5 times. dont worry im not a that much of a dumbass. lmao, i have all the led plugs in right all and all that, i just had to use an old power supply from sum gateway cuz thats all i had. but im not sure if its the prob or not.
johnnywest is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2005, 09:27 AM   #5
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: hellllllllppp

the psu might be bad then, didn't the thermaltake case come with a psu?
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2005, 07:17 PM   #6
Beta Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
Default

nope, i coulda gotten one for 15 bucks more but i thought mine would work
johnnywest is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2005, 07:21 PM   #7
Baseband Member
 
quartz01's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 100
Default Re: hellllllllppp

clear the cmos battery?? i had to do that with a PCchips mobo i was using once
__________________

quartz01 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0