Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-13-2008, 04:32 PM   #1
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default HD Not recognized

Im Running a Raid i have two western digital 160gb and two 500gb.

the two 160gb are running RAID 0, it include things like the OS and Applications.

The other two 500gb are running RAID 1, it include thing like music, pics. movies, "Precious files".

I had them running this way fine before. I switched mobos to this one Asus P5Q Pro. It does not recognize the two 500gb. It does not show up in the BIOS. I checked the power, power cable and the connection from the HD to the mobo everything looks fine.
Any suggestions


Note: All four HD are SATA 3.0gb/s so the mobo can support them
__________________

50mobber is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2008, 08:41 PM   #2
Daemon Poster
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 810
Default Re: HD Not recognized

Dead drive's?
__________________

__________________
MSI K9N2GM-FIH motherboard AMD Phenom Agena 9600(2) Crucial Ballistix Tracer 1GB PC2 6400 Thermaltake 430W PSU
160GB Segate Barracuda HDD 19" Wide Screen Hanns-G
Raidmax Tornado ATX Case OS- Gentoo
Toshiba A135 -Vista Pentium Dual Core 1.6 ghz. 1.5gb ram
www.localtechnet.net - Support me, click the ads!!
Austinn is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2008, 10:42 PM   #3
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: HD Not recognized

I looking at that being a possibility but im in denial right now. They were working fine before all i did was switch the mobo. What can cause a dead drive???

Well if i can find out what is wrong with it i guess ill replace them.
50mobber is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0