Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-26-2005, 02:33 AM   #1
In Runtime
dmb51599's Avatar
Join Date: Dec 2005
Posts: 202
Default HD install?

When I get ready to put my HD in my new system will I have to whipe it and reistall? I have a seagate 80gb 5400 ATA 100 (I will get a new one soon with sata) that came in my 5 yr old HP. My new system AMD 64 3700, ASUS K8N5X, GIG of ram and 6600 GT.

Eat Drink and be Merry!

AMD X2 4200+, 2 GB Corsair RAM, ASUS A8N5X, 6600GT, 120GB Seagate SATA, Thermaltake 430w PSU and lots of fans!! WOOT!!!
dmb51599 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2005, 02:58 AM   #2
In Runtime
amanat69's Avatar
Join Date: Oct 2005
Posts: 188
Send a message via MSN to amanat69
Default Re: HD install?

From what I know, you should be able to put it in and off you go. However, I hear that windows doesn't like it when a new HD is plugged into a new mobo. You'll have to try and see. Back everything up mate. Good luck with your new system.

Amanat Takhar.

amanat69 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2005, 05:42 AM   #3
In Runtime
AOD's Avatar
Join Date: Nov 2005
Posts: 348
Default Re: HD install?

Yeah, it should just be plugged in and yo good. Also have you bought your CPU and GPU yet? If not i would suggest a 3500+ and spending extra on a better graphics card. 3500+ OC's very well Just a suggestion tho
Yes I have another problem...
AOD is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0