Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-09-2005, 03:50 AM   #1
Solid State Member
 
gastonB1's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Angry Having some AVI trouble!!

ok well i have some avi. videos that i downloaded and i tried to burn them onto discs but i cant seem to make them work after nero startsmart encodes them it says fatal error could not burn process canceked. i have downloaded the avi player but i need some help please if anyone has a program or some advice as to what to do with this reply this thread again im trying to burn some avi. videos but nero doesnt let me.
__________________

gastonB1 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2005, 11:47 AM   #2
BSOD
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,734
Default Re: Having some AVI trouble!!

Does this happen with just the avi format or other formats, as well?
__________________

catalyst is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2005, 12:36 PM   #3
Daemon Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: US
Posts: 676
Default Re: Having some AVI trouble!!

are you just wanting to burn as avi's?

Open up the cd drive in my computer and try to burn with the XP burner.
BuzzStPoint is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0