Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-08-2010, 08:06 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default having problems with my sound.

OK, my computer right now has 0 sound.there is not an option to increase or decrese volume. When i go into my control panel it acts as if i do not have the capability of changing the volume. ok now recently i had a huge spyware virus where i had to turn my slave hard drive into my master. ever since i have no volume. I have two speakers and i really need sound on them can anyone help me.
__________________

toddsteff is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2010, 09:50 PM   #2
Daemon Poster
 
GibsonSGKing's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,384
Default Re: having problems with my sound.

Quote:
Originally Posted by toddsteff View Post
OK, my computer right now has 0 sound.there is not an option to increase or decrese volume. When i go into my control panel it acts as if i do not have the capability of changing the volume. ok now recently i had a huge spyware virus where i had to turn my slave hard drive into my master. ever since i have no volume. I have two speakers and i really need sound on them can anyone help me.
Sounds like your drivers are screwed up. Try reinstalling your sound driver, it should come with your motherboard on a disk if you use integrated sound like most people.
__________________

__________________
C2Q Q9400 @ 3.2GHZ | Zalman 9900 LED HeatSink | Asus P5E3 Pro Motherboard | CM Storm Scout case | 1TB Caviar Black HDD | GTX760 4GB | 23" Acer [1920x1080] & 21.6" Asus [1920x1080] monitors
GibsonSGKing is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2010, 03:30 AM   #3
In Runtime
 
nbrikha's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 336
Send a message via AIM to nbrikha Send a message via Yahoo to nbrikha
Default Re: having problems with my sound.

Or at whatever manufacturer's site you bought it from.
__________________
Desktop: AMD Phenom II 840 X4 @ 3.7Ghz // Asus Sabertooth 990FX // CM HAF 932 // XFX HD 5770 // 8GB Corsair Vengeance @1600 + 8GB G.skill Sniper @ 1600mhz (C9) // Cooler Master 600W // Zalman CNPS9900 // Sidewinder x8
Laptop: Dell Vostro 3555 // AMD A6-3400 1.4Ghz x4 w/ 6520 // 500GB HDD // 4GB Ram upgrading to 8GB soon // Backlit Spillproof Keyboard
nbrikha is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2010, 11:12 PM   #4
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: having problems with my sound.

To make sure it's a driver issue, Right-Click "My Computer" and Select "Manage". Go in Device Manager, and check to see is you have a Multimedia Audio Controller that appears as a quastion mark or if it has a red X on it. If it has a X symbol, enable it, see if that works, if not, reinstall the drivers. If it's listed and works fine, uninstall and reinstall drivers.
lhuser is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0