Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-07-2011, 06:47 PM   #1
Baseband Member
 
tj1986's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 62
Default Having a problem with my video card

Hi guys, i think my video card is going out on me. Its a XFX 5770. When I first boot up my system (homebuilt) it will start off like my screen went into dim mode, and after about 2 or 3 seconds it will be bright like it suppose to then sometimes it will do it again(but not always) then it clears up then boots into windows and stays fine from then on out.

thanks for and info you may have to fix the situation!!
tj
__________________

tj1986 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2011, 08:20 PM   #2
Daemon Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 624
Default Re: Having a problem with my video card

may also be the power supply showing signs of weakening
__________________

__________________
Asus M4A88T-M/USB3<>PhenomII X4 965e<>Asus ENGTX460
Seagate 320GB/1TB<>Win7 Ulti 64Bit<>Antec900
SyncMaster 2220WM<>HyperX 16gb<>Cooler Master 600W
detox is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2011, 09:25 PM   #3
Baseband Member
 
tj1986's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 62
Default Re: Having a problem with my video card

well the voltages are on the mark. Im getting a 5.09, 3.26, 12.19. Could it still be the power supply?
tj1986 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2011, 12:28 PM   #4
Baseband Member
 
tj1986's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 62
Default Re: Having a problem with my video card

I even wise out the drivers for the video card and reinstalled them and it still does it. Do ya'll think it might be the card fixing to go on me?
tj1986 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2011, 05:44 PM   #5
Daemon Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 624
Default Re: Having a problem with my video card

if you can test your PSU and its ok, then probably not. so I guess its going to come down to being the card or the monitor.
if you can test your monitor on a different system, or throw in another card to see if it still does it.
__________________
Asus M4A88T-M/USB3<>PhenomII X4 965e<>Asus ENGTX460
Seagate 320GB/1TB<>Win7 Ulti 64Bit<>Antec900
SyncMaster 2220WM<>HyperX 16gb<>Cooler Master 600W
detox is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0