Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-30-2007, 11:11 AM   #1
Fully Optimized
BrynF_UK's Avatar
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,574
Send a message via MSN to BrynF_UK
Default having a few small problems...

Okie dokie, first of all i dont get thumbnails of pictures (and yes i do have view folder set to thumbnails!) but it works for videos/music but not pictures, I just get the JPEG icon or whatever format they are in, anyone know how i can fix this?

Also, i recently installed XP home again, and this is the only account other than the Administrator account, but I can open task manager (with Ctr, Alt, Del) and it says

Task Manager has been disabled by your Administrator
and i dont remeber ever choosing that setting when i set up the account at the begninning

any help is apreciated happy new year!


Visit today! ---> www.smouch.net/lol <---

BrynF_UK is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2007, 11:24 AM   #2
Omnipotent One
Atomic Rooster's Avatar
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: having a few small problems...

If you haven't do so already, try logging in as Administer to see if those change.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0