Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-17-2004, 04:58 PM   #1
Beta Member
 
monkies's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1
Unhappy hardrive failure after motherboard installation help!

This seems like a real head scratcher. I recently fitted a new motherboard. After turning the PC on, it would boot so far then ask me to run ''windows as normal', 'windows using the most recent settings' or 'safe mode'. Regardless of what is selected it just loops back to these options. The 80 gb hardrive that I am trying to load has windows XP on which works fine on my other computer. I also tried a 20gb harddrive running windows XP which also works fine on my other PC with the same results. Out of frustration I tried an old hardrive which has win95 on and it booted up fine.

Whats going on - any ideas?
__________________

monkies is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2004, 05:31 PM   #2
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: hardrive failure after motherboard installation help!

It will be the hard drive boot config, not working with your new motherboard. You will have to install XP again (Don't worry, you would loose any files!). I had the same problem.
__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0