Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-29-2005, 01:17 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
Default Hard Drive - WTF? [pics] Please help

Sorry for making another thread, but this is very important.

I just got my new hardrive, ram, and dvd-drive from newegg today. Everything works perfectly except the HDD which is most likely my fault. The back of it looks like this:



...but I have no cable that can fit in that, I don't think. All my IDE cables are skinny,grey and long. I'm so sick right now becuase I think I fucked myself over by ordering the wrong hardrive. Its a Seagate 250gig hdd.

I have an ASUS K8N Neo2 Platinum mobo.

Please help, I just need suggests or explanation. Thanks.
__________________

NinjaFrank is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005, 01:29 PM   #2
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Hard Drive - WTF? [pics] Please help

Thatis a SAATA Hard drive. Newer techology hard drive. You have a SATA plug on the motherboard, so this won't be a trouble, but your power supply must have a black molex for it. If you don't have one, just get another one
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005, 01:32 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
Default Re: Hard Drive - WTF? [pics] Please help

black molex? I dont have a sata cable!!! FUCK

What do sata slots look like?
NinjaFrank is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005, 01:38 PM   #4
Daemon Poster
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 572
Default Re: Hard Drive - WTF? [pics] Please help

stop freaking out, chances are a sata cable came with your hard drive, if there wasnt one there run to your local computer store and get one,
Zaki is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005, 01:40 PM   #5
Fully Optimized
 
money_man's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,353
Send a message via MSN to money_man
Default Re: Hard Drive - WTF? [pics] Please help

i was wondering what those cables were, i got them with my mobo and was like wtf is it, is the connector black on all psu's?
__________________
AMD 3000+ @ 2.25
Corsair Twinx 1024mb 2x512mb XMS
MSI 6600GT's SLIed @ 565/1100
Neo 4 Platinum SLI Mobo
3dmark03- 15,542
3dmark05- 7081
money_man is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0