Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-30-2005, 08:11 PM   #1
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Unhappy hard drive problems I think...

Ok I built my new computer and im using the hard drive out of my old computer. Well here's the problem I dont think I completely reformatted my hard drive. Here's why when I go to install windows I get an error message saying "Your system has detected a configuration error" Well I go into the BIOS evrything is right in there except when I look at my hard drive crap it detects it as 136GB, well it should be 160GB. So I'm guessing there is still crap on there that is messing up the installation. Does anyone know how I could reformat the harddrive now, because I have looked and I can't figure out how.
__________________

__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2005, 09:00 PM   #2
Fully Optimized
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,855
Default

Go to the harddrive manufacturers website and get their diagnostics tool. These have a formatting capability to get your drive back to a blank drive. You will then be able to re-install...
__________________

__________________
Wombats do it in the dark.
Wombät is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2005, 09:12 PM   #3
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default

I wish I would have known this sooner, I already ordered a new hard drive because I figured I was screwed. That sucks
__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2005, 11:06 PM   #4
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 25
Default Re: hard drive problems I think...

Well HAVE two ...

One for media, etc
One for Windows

... oh no god you didn't bin it!!?
Reknaw133 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2005, 12:14 AM   #5
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default

what?
__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0