Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-23-2010, 07:07 PM   #1
In Runtime
Join Date: Apr 2010
Posts: 144
Default hard drive problem?

i just recieved my replacement for a DOA western digital today and put it into my comp well i turned on my comp to see if i can use it and when i click the drive it says "Q:/ Is not accessible access denied" and wont let me in is my HDD bad or did i just forget to do something in my bios?

never mind i got it figured out

its snoodles is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2010, 11:38 PM   #2
Fully Optimized
ace777's Avatar
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: hard drive problem?

Just curious what was the problem?
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0