Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-12-2007, 07:24 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 65
Default Hard drive not working :( help

Ok so i have this little problem with my harddrive. It seemed to work before but only when i would mess around with the cabble and then it just worked...seemed wierd but now after moving houses and trying to set it up its just stoped working at all. I get that message that ses insert boot media or select proper boot device...I had this problem before i think and i used some disk which made the computer recognise the harddrive again but i cant remember what it was? can some one please help a noob out
__________________

fredstek is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2007, 07:26 PM   #2
Site Team
 
Lowndsey's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,607
Default Re: Hard drive not working :( help

have you tried a new cable?
__________________

Lowndsey is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2007, 07:34 PM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 65
Default Re: Hard drive not working :( help

no because i dont have the ability to get one right now but it should work ?
fredstek is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2007, 07:36 PM   #4
Site Team
 
Lowndsey's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,607
Default Re: Hard drive not working :( help

it's the first thing i would try
Lowndsey is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2007, 07:44 PM   #5
Baseband Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 65
Default Re: Hard drive not working :( help

So if the hard drive is completly pluged in and its still not recognised in the bios its simple as replacing the cord ???
fredstek is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2007, 07:44 PM   #6
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: Hard drive not working :( help

yea, its not seeing the drive, time for a new cable.
__________________

__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0