Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-17-2005, 06:04 PM   #51
Baseband Member
 
Phire111's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 83
Default Re: Hard drive not installed

hmm. well ive tried a few adapters..but i still get the error message "Hard drives not installed". maybe they really arent. maybe some cables arent connected properly.... how embarrissing :P
hmm, found out there are more than just 4 adapters...and i found one called "VIA SATA RAID Controller Windows XP" and im soo sure thats the one i need. so i try it, but then theres an error at line 1223 or something. sheesh. how predictable. i cant go on like this anymore. ill ask my friend 2morro if hes on Yahoo! hes a bit of a computer whizz himself. thanks for all your help Kage. ill reply if im stuck or something
__________________

Phire111 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 08:07 PM   #52
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Hard drive not installed

Yeah, i'm sorry I couldn't help any more Wouldnt exactly call me a whizz...so maybe your mate can help
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 08:13 PM   #53
per
BSOD
 
Join Date: May 2005
Posts: 805
Default Re: Hard drive not installed

I have been watching. Maybe this will help.
http://www.seagate.com/support/kb/di...ll_tshoot.html
per is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 08:14 PM   #54
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Hard drive not installed

Hehe, thanks Per, phew, that seems rather good Thanks
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2005, 07:08 AM   #55
Baseband Member
 
Phire111's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 83
Default Re: Hard drive not installed

How do I run DiscWizard2003? The download size is 10MB, and that's too big to put on my floppy disk... maybe I misunderstood the article.
Phire111 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2005, 07:11 AM   #56
Baseband Member
 
Phire111's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 83
Default Re: Hard drive not installed

Ooooh. My bad. The DiscWizard for Windows is 10MB. but the Starter Edition made for dos-based floppys is still too big. Should i try the web browser one?
Phire111 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2005, 09:27 AM   #57
Baseband Member
 
Phire111's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 83
Default Re: Hard drive not installed

Are you sure I need motherboard drivers, and not drivers for the hard drive itself?
Phire111 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2005, 10:07 AM   #58
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Hard drive not installed

No, it'll be motherboard drivers, that would then transfer to the hard drive to get it to work.

You said you found VIA ones. These are the ones i asked you to download in the first place, and i thought you downloaded the right ones Have you tried the VIA one using the same instructions i set?

This seems like so much trouble just to get a drive working
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2005, 11:19 AM   #59
Daemon Poster
 
rdcmmnst's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 914
Default Re: Hard drive not installed

yeah no kidding kage just stick to it tho. Good luck phire11
__________________
-Red Communist- what you don't know probably will hurt you!
rdcmmnst is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2005, 11:21 AM   #60
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Hard drive not installed

I meant for phire11, its horrid he has to go through all this trouble. 4 pages worth of help to get it to sort of work!
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0