Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-17-2005, 04:24 PM   #31
Baseband Member
 
Phire111's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 83
Default Re: Hard drive not installed

aaaw man! now it takes me to the "put in disk" screen. but i put in the disk, press ENTER, it tells me to wait a bit...and then nothing happens. it takes me to the Put in disk Screen again. im sure ive got all the files on the disk. i got one folder on disk, then inside is all the other necessary items.
__________________

Phire111 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 04:26 PM   #32
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Hard drive not installed

Nooooo....it won't find it when its in a folder Take them out of the folder and place them straight onto the floppy disc It'll work then!
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 04:33 PM   #33
Baseband Member
 
Phire111's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 83
Default Re: Hard drive not installed

didnt make that clear in your tutorial. :P okay sorry i shouldnt blame you. but it just so happens i have an old pc to move the files around. but its damn slow and its got Sasser on it, and no tool will remove it
Phire111 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 04:35 PM   #34
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Hard drive not installed

Oh Make sure it hasn't affected the EXE file if it has one!!! So don't run it in Windows...

Hehe...I didn't know it'd unzip into a folder did i

I hope it works now... *crosses fingers once again*
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 04:37 PM   #35
Baseband Member
 
Phire111's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 83
Default Re: Hard drive not installed

so do i have to move every single file out of every single folder, and move them all to the "front"?
Phire111 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 04:40 PM   #36
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Hard drive not installed

Erm...why? how many folders are there? I thought there was just one.

Though try this:

If it was all in one folder originally, just take the folders in there out of that 1 folder and place them just on a A: drive. That should work... get me?

So imagine it like this

Folder
.
.
.Subfolder
subfolder
subfolder

Just copy the sub folders and place them on there own on A: without the folder with them all in (though dont take the files out of thiose subfolders)

I hope this helps
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 04:46 PM   #37
Baseband Member
 
Phire111's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 83
Default Re: Hard drive not installed

so what about a folder inside a folder inside the 1st folder? there should be NO subfolders? just trying to make things sure.
Phire111 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 04:47 PM   #38
Baseband Member
 
Phire111's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 83
Default Re: Hard drive not installed

oh, and do i need to re-boot my system and setup on my new Window-less computer everytime i change something on my floppy?
Phire111 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 04:57 PM   #39
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Hard drive not installed

:| oh crud.... your hard work, you know that?

rite, when you unzip that exe file, you get 1 folder that contains many subfolders right? Cut the contents of that folder, and paste it out of that folder, and delete the original folder, and you'll be sorted.

Yes you will need to do that, as windows shouldn't have even setup. Just wait for it to come up with the insert disc after saying you need to run a SATA driver

Okay now? hehe
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 05:04 PM   #40
Baseband Member
 
Phire111's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 83
Default Re: Hard drive not installed

wtf'?? i dont understand this. i just DONT understand this!!! it still doesnt work.
i now have NO subfolders on my disk. just about 8 folders with some files inside on the main floppy disk window. i hate this so much. how hard can it be. why oh why doesnt it work??
__________________

Phire111 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0