Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-08-2009, 01:41 PM   #1
Beta Member
Join Date: May 2009
Posts: 5
Default Hard Drive Issue

This has been bugging me for a while and happens on any computer in the house.

i have an Iomega Home Network Hard Drive 360GB, so it can be connected to a network or it can be connected straight into a computers USB Port.

the network option can come in useful at times but its very slow due to poor wireless which im not willing to upgrade.
if i connect the device to my vista laptop all works fine, but when i connect it to a windows xp computer all goes wrong!

when plugged in, the computer will automatically switch off and re-boot. the computer will try to do disc check on the device after xp loading screen as it would any other memory device. then if i go to access files on the hard drive (any files, doesnt matter what type) it will do the same freeze, hang abit then restart.

iv tried firmware updates for it and the box claims it all to be XP compatible so i have no idea what to do... help please!!

Adamss1234 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0