Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-02-2006, 08:56 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Default Hard drive disapear in winxp - help

I have a slave 150gb hard drive (no partions), that had been running sweet as but now every now and again i turn on my PC-it doesnt show up in My Computer, i checked my Bios and it says it is there. so i will restart my pc and it will show up again :-S

Please Help

sorry if this is a duplicate-wasnt sure if last post went through
__________________

stan123 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2006, 10:09 PM   #2
Daemon Poster
 
pctechmike's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 836
Send a message via AIM to pctechmike Send a message via MSN to pctechmike
Default Re: Hard drive disapear in winxp - help

If it has no partitions, it shouldn't show up at all, except in Disk Management as "unallocated". You should format it within Disk Mangement, and you should see it all the time after that. If not, you may have an IDE/SATA controller going bad, or the hard drive is going bad, or the connection is not good (power and IDE/SATA).
__________________

__________________
Pctechmike
www.adequateitsolutions.com
Please Add To My Rep If I Helped You
pctechmike is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 08:12 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Default Re: Hard drive disapear in winxp - help

well, it does show up, it is partioned just one partion, i have 2 hard drives in my pc, one is smaller (master) and has all Winxp programs etc and then i have a second larger hard drive in my PC that i use for movies music etc, the first one is named C: and thats the only partion and the second hard drive is E: and thats the only partion, but E: intermittanly disappears in winxp. I restart and go into bios and its there and also sez it is there when PC starts and it tests for ide drives etc. but in win xp it doesnt show up and not even under disc managment. I think its something wrong with winxp, i did a big registry clean up last night and found around 300 problems. cleaned them all up and its been going allright since. so i will see if it does it again.
stan123 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0