Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-01-2004, 11:23 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 1
Send a message via AIM to dreo
Default Hard drive

Hello I was wondering if somebody can help me out. You see, I just got another hard drive but i dont think it works. If i put my old hard drive on master it works fine. If I leave my old hard drive on master and put the new one on slave it just stays on my gateway screen and does not load up Windows XP. Does anyone know what seems to be the problem?

Thank you for your time
__________________

dreo is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2004, 12:45 AM   #2
BSOD
 
bluto's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,542
Send a message via ICQ to bluto
Default Re: Hard drive

Quote:
Originally Posted by dreo
Hello I was wondering if somebody can help me out. You see, I just got another hard drive but i dont think it works. If i put my old hard drive on master it works fine. If I leave my old hard drive on master and put the new one on slave it just stays on my gateway screen and does not load up Windows XP. Does anyone know what seems to be the problem?

Thank you for your time
I'm not too big on XP ?'s but lets got to a restore point before you got this 2nd HD.You had 1 HD as Primary Master,XP installed everything was fine.
1st test,Your new hd jumpers are set as master and totally confuseing the system.Set the Jumpers to slave or get a second cable and make it secondary "master"
__________________

bluto is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2004, 02:49 AM   #3
Daemon Poster
 
GeforcebOY's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,251
Default Re: Hard drive

Yeah but if you switch for new one which i am guessing is empty with your old one which is got XP . Someone correct me if i am wrong but i think you will find the XP harddrive has to the master.
__________________
AMD FX57 - 2Gb DDR - 200Gb HDD - 512Mb X1800 XTPE - DVD Dual Layer - Creative XFi Fatality FPS - Windows Media Center 2005
3D Mark 05 : 9600
3D Mark 06 : 3800
GeforcebOY is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2004, 09:33 AM   #4
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default Re: Hard drive

Quote:
Originally Posted by dreo
Hello I was wondering if somebody can help me out. You see, I just got another hard drive but i dont think it works. If i put my old hard drive on master it works fine. If I leave my old hard drive on master and put the new one on slave it just stays on my gateway screen and does not load up Windows XP. Does anyone know what seems to be the problem?

Thank you for your time
As Bluto said the New Hard Drive Jumpers could be set wrong.
__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0