Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-29-2005, 06:28 AM   #1
In Runtime
 
bigbondfan's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 195
Default hard disk???? gone????

i have just installed a great new motherboard, cpu (athlon 64) and 1gb of ram. The first time i turned it on, it worked great, but after loading windows, it crashed with a blue screen. I then tried repairing windows using the cd. i didnt use the recovery console cuz i haven't a clue how to use it, insted i used the install thingy. Sure enough it came up with a repair option. i chose that option and now the whole hdd seems blanked.

i can't access it through my computer, the other computer. i've tried slave, master, different ide slots, but the windows doesn't even realise it's there. windows install seems to still think windows is on there though, but there is no repair option, just reinstall. can anybody suggest a way i can fix this problem? the hard drive contains cousework for my GCSEs, and my backup cd is also unreadable.
__________________

__________________
Athlon 64 3500+ with great big massive arctic cooling fan, 2GB DDR RAM, 256MB PCI-E ATI Radion X800 GTO, Hauppage TV Card, 200GB SATA + 165GB IDE Hard Disk Drive, 1GBit Ethernet card, and a lot of operationg systems installed:
WinXP + Win98 + Win3.1 + Debian + CentOS + DSL + Feather linux + Opensuse 10.1 + Grub multiboot.
bigbondfan is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2005, 01:31 PM   #2
BSOD
 
Voodoo Child's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,724
Send a message via AIM to Voodoo Child Send a message via MSN to Voodoo Child Send a message via Yahoo to Voodoo Child
Default Re: hard disk???? gone????

wait so what is the prob? the hdd? or what?
__________________

Voodoo Child is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2005, 01:59 PM   #3
In Runtime
 
bigbondfan's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 195
Default Re: hard disk???? gone????

never mind. i just reformatted the hdd
__________________
Athlon 64 3500+ with great big massive arctic cooling fan, 2GB DDR RAM, 256MB PCI-E ATI Radion X800 GTO, Hauppage TV Card, 200GB SATA + 165GB IDE Hard Disk Drive, 1GBit Ethernet card, and a lot of operationg systems installed:
WinXP + Win98 + Win3.1 + Debian + CentOS + DSL + Feather linux + Opensuse 10.1 + Grub multiboot.
bigbondfan is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2005, 03:59 PM   #4
BSOD
 
Voodoo Child's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,724
Send a message via AIM to Voodoo Child Send a message via MSN to Voodoo Child Send a message via Yahoo to Voodoo Child
Default Re: hard disk???? gone????

whoa i was lookinmg and you got a nice system just saying
Voodoo Child is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2005, 04:28 PM   #5
In Runtime
 
bigbondfan's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 195
Default Re: hard disk???? gone????

i upgraded today after i finally got my big fat arctic cooling fan. it is amazingly efficient
__________________
Athlon 64 3500+ with great big massive arctic cooling fan, 2GB DDR RAM, 256MB PCI-E ATI Radion X800 GTO, Hauppage TV Card, 200GB SATA + 165GB IDE Hard Disk Drive, 1GBit Ethernet card, and a lot of operationg systems installed:
WinXP + Win98 + Win3.1 + Debian + CentOS + DSL + Feather linux + Opensuse 10.1 + Grub multiboot.
bigbondfan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0