Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-29-2006, 10:06 AM   #1
Daemon Poster
 
kjman87's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 806
Send a message via AIM to kjman87
Default Half Life Problem

Ok So I started a game of Half Life 2 days ago and I am currently on "Surface Tension" and I am walking in between some rock walls and I go to change a part since im tesitng stuff at work and I get stuck...I can only rotate around no moving forward or crouching or anything...and it autosaves me there...please someone tell me there is a way to get out of this...This is the only save point I can access...

This is gonna piss me off...if i cant get out!!!

TIA

KJ
__________________

__________________
New Desktop: Core i7 860, EVGA P55 SLI, 2x PNY GTX260s in SLI, Antec Quattro 1kW PSU,4GB XMS3 DDR3-1600, Antec 300 Case, 2xSeagate 500GB, 1TB Samsung
Old Desktop: Intel E8400, Seagate 7200.11 500GB HDD, 320GB WD, 250GB Seagate, Asus 9800GTX+,4GB Corsair Ballistix, Asus P5Q Pro, Antec 500W PSU, 2 19" WS
Laptop: HP dv4-1155se
Car~07 Mazda 3s 5spd 2.3L: Simota CAI, Borla Cat-Back, Cat Delete, Lower Engine Mount, 1.5" Drop...and more...haha
kjman87 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2006, 01:51 PM   #2
Daemon Poster
 
kjman87's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 806
Send a message via AIM to kjman87
Default Re: Half Life Problem

anyone anything> maybe a way to find a previous save point?
__________________

__________________
New Desktop: Core i7 860, EVGA P55 SLI, 2x PNY GTX260s in SLI, Antec Quattro 1kW PSU,4GB XMS3 DDR3-1600, Antec 300 Case, 2xSeagate 500GB, 1TB Samsung
Old Desktop: Intel E8400, Seagate 7200.11 500GB HDD, 320GB WD, 250GB Seagate, Asus 9800GTX+,4GB Corsair Ballistix, Asus P5Q Pro, Antec 500W PSU, 2 19" WS
Laptop: HP dv4-1155se
Car~07 Mazda 3s 5spd 2.3L: Simota CAI, Borla Cat-Back, Cat Delete, Lower Engine Mount, 1.5" Drop...and more...haha
kjman87 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2006, 02:05 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 6
Default Re: Half Life Problem

Ok lets see here, sounds like a tough situation. I will fire up half life 2 in a bit to see some things, for now I know you can not actually crouch or nothing......but just sporadically press the crouch, jump, move buttons and maybe it will release you somehow.
strafe demon is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2006, 02:05 PM   #4
Fully Optimized
 
Join Date: Oct 2005
Location: 1
Posts: 2,525
Default Re: Half Life Problem

go to options<keyboard<advanced then click the box that say "Enable Console" now go back into the game and hit the "~" (tilda) key right next to the "1" key. now a screen will be brought up and type in "sv_cheats 1" and hit enter.

afterwards in the same console type in "noclip" and hit enter. now move around and you can move through walls and stuff. move to where you want and bring up the console again and type "noclip" and you will have normal physics again in the game and will be able to walk around as usually.
Ronco Rox is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2006, 02:07 PM   #5
Daemon Poster
 
kjman87's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 806
Send a message via AIM to kjman87
Default Re: Half Life Problem

the no clip didnt work...
__________________
New Desktop: Core i7 860, EVGA P55 SLI, 2x PNY GTX260s in SLI, Antec Quattro 1kW PSU,4GB XMS3 DDR3-1600, Antec 300 Case, 2xSeagate 500GB, 1TB Samsung
Old Desktop: Intel E8400, Seagate 7200.11 500GB HDD, 320GB WD, 250GB Seagate, Asus 9800GTX+,4GB Corsair Ballistix, Asus P5Q Pro, Antec 500W PSU, 2 19" WS
Laptop: HP dv4-1155se
Car~07 Mazda 3s 5spd 2.3L: Simota CAI, Borla Cat-Back, Cat Delete, Lower Engine Mount, 1.5" Drop...and more...haha
kjman87 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2006, 02:09 PM   #6
Fully Optimized
 
Join Date: Oct 2005
Location: 1
Posts: 2,525
Default Re: Half Life Problem

guessing it worked?
Ronco Rox is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2006, 02:10 PM   #7
Daemon Poster
 
kjman87's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 806
Send a message via AIM to kjman87
Default Re: Half Life Problem

Quote:
Originally Posted by Ronco Rox
guessing it worked?
sorry that was pre-testing

edit on the edit: lol

It did work apparently the first time i tried it did not turn on no clip!!

THANKS!!!
__________________
New Desktop: Core i7 860, EVGA P55 SLI, 2x PNY GTX260s in SLI, Antec Quattro 1kW PSU,4GB XMS3 DDR3-1600, Antec 300 Case, 2xSeagate 500GB, 1TB Samsung
Old Desktop: Intel E8400, Seagate 7200.11 500GB HDD, 320GB WD, 250GB Seagate, Asus 9800GTX+,4GB Corsair Ballistix, Asus P5Q Pro, Antec 500W PSU, 2 19" WS
Laptop: HP dv4-1155se
Car~07 Mazda 3s 5spd 2.3L: Simota CAI, Borla Cat-Back, Cat Delete, Lower Engine Mount, 1.5" Drop...and more...haha
kjman87 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2006, 02:15 PM   #8
Fully Optimized
 
Join Date: Oct 2005
Location: 1
Posts: 2,525
Default Re: Half Life Problem

no prob
__________________

Ronco Rox is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0