Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-26-2008, 06:50 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Default Guys, I need some help

I reformatted my computer and forgot to write down what type of motherboard i have(so i can't find the drivers for it) . So I opened the PC case and this is what the mother board says on it: GeForce 6100 SM-MV 1.0 (then underneath it it says): ECS HT 2000.

So basically what i need are the drivers for mother board so I can get everything set up. If anyone can find the drivers for this mother board that work, it would be greatly appreciated.
__________________

itsyourboy555 is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2008, 07:06 PM   #2
Fully Optimized
 
wol-va-rine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,104
Default Re: Guys, I need some help

Quote:
Originally Posted by itsyourboy555 View Post
I reformatted my computer and forgot to write down what type of motherboard i have(so i can't find the drivers for it) . So I opened the PC case and this is what the mother board says on it: GeForce 6100 SM-MV 1.0 (then underneath it it says): ECS HT 2000.

So basically what i need are the drivers for mother board so I can get everything set up. If anyone can find the drivers for this mother board that work, it would be greatly appreciated.
they should be here, but some of your numbers/letters don't match...

GeForce6100SM-M2 (V1.0A)

for future reference, the easiest way to check your hardware is to download pcwizard (google it) and install it on your system, it'll tell you everything you want to know about your whole system...
__________________

__________________
MY INTARDNET BEAST ■ Antec 300 ■ Q6600 B3, 2.8GHz @ 1.325v ■ MSI X48C Platinum ■ Kingwin XT-1264 ■ Visiontek HD 4870 512MB ■ 4x1GB Transcend aXeRam DDR3-1800 @ 1400MHz ■ WD Raptor (160GB) ■ Western Digital (250GB) ■ Samsung (640GB) ■ Seagate (500GB) ■ WD Caviar Green (1TB) ■ OCZ ProXStream 1kw ■ Sound Blaster X-Fi Platinum ■ JVC HA RX900 ■

ME ■ I am bald and my head is lumpy...fear me ■
wol-va-rine is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2008, 07:11 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Default Re: Guys, I need some help

Quote:
Originally Posted by wol-va-rine View Post
they should be here, but some of your numbers/letters don't match...

GeForce6100SM-M2 (V1.0A)

for future reference, the easiest way to check your hardware is to download pcwizard (google it) and install it on your system, it'll tell you everything you want to know about your whole system...
Thanks a lot but which one do i download and install to get my system working?

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pro...nuID=1&LanID=0
itsyourboy555 is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2008, 07:29 PM   #4
Fully Optimized
 
wol-va-rine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,104
Default Re: Guys, I need some help

Quote:
Originally Posted by itsyourboy555 View Post
Thanks a lot but which one do i download and install to get my system working?

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pro...nuID=1&LanID=0
I would download and install all of them, click on drivers and download all the ones that show up underneath where it says BIOS/DRIVERS/MANUAL, then copy them over to your system (do you have a flash drive...?) and install them...
__________________
MY INTARDNET BEAST ■ Antec 300 ■ Q6600 B3, 2.8GHz @ 1.325v ■ MSI X48C Platinum ■ Kingwin XT-1264 ■ Visiontek HD 4870 512MB ■ 4x1GB Transcend aXeRam DDR3-1800 @ 1400MHz ■ WD Raptor (160GB) ■ Western Digital (250GB) ■ Samsung (640GB) ■ Seagate (500GB) ■ WD Caviar Green (1TB) ■ OCZ ProXStream 1kw ■ Sound Blaster X-Fi Platinum ■ JVC HA RX900 ■

ME ■ I am bald and my head is lumpy...fear me ■
wol-va-rine is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2008, 07:33 PM   #5
Beta Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
Default Re: Guys, I need some help

Quote:
Originally Posted by wol-va-rine View Post
I would download and install all of them, click on drivers and download all the ones that show up underneath where it says BIOS/DRIVERS/MANUAL, then copy them over to your system (do you have a flash drive...?) and install them...
ok.Do you think it should work then? and yes i have a flash drive.
itsyourboy555 is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2008, 08:02 PM   #6
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: Guys, I need some help

You should grab these directly from Nvidia:

Windows XP:
Motherboard -nForce 430/410/405/400 - Windows XP/2000 32-Bit
On-board graphics - GeForce Release 175

Vista x64:
Motherboard - nForce Driver WHQL Certified Version:15.01
On-board graphics - GeForce Release 175

Vista x32:
Motherboard - nForce Driver WHQL Certified Version:15.01
On-board graphics - GeForce Release 175

You'll want to grab the Realtek High Definition Audio Driver from the ECS site.
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0