Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-12-2011, 07:24 PM   #1
Beta Member
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Default GT5656 shuts down after boot menu flashes on start up. Help please

Hello new guy here,

Have owned my GT5656 since new and never modified it. Recently had prolonged start up sequence with the system occassionally turning off after the Gateway screen flash and boot menu. Gateway tech advised to reinstall Windows Vista. (still same problem) and then later use system recovery disk to repair/reset.(still same problem) This period lasted about 1 week and now the machine turns off after the Gateway boot menu.(no longer enters windows)

Installed a new UPC, a 500W system. System powers on and can hear the fan but same issue as before in that it crashes and turns off entirely after the Gateway Boot Menu.

What else should I try? video card or motherboard? Some other?
Felix C is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0