Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-05-2005, 11:37 PM   #1
In Runtime
 
yugiohstrife's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 227
Send a message via MSN to yugiohstrife
Question graphics problem

hi guys, when i try to play games on my geforce mx420, the screen just gos blank twice then it shows the desktop, i even tried playing age of empires on it but it still didnt work!! ive played age of empires and aoe 2 on it before when it use to be windows ME!! can someone please help me.
__________________

__________________
the 3 famous C words:
Computer
Cars
Chicks
yugiohstrife is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 11:54 PM   #2
In Runtime
 
yugiohstrife's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 227
Send a message via MSN to yugiohstrife
Default

cmon guys help please
__________________

__________________
the 3 famous C words:
Computer
Cars
Chicks
yugiohstrife is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2005, 03:12 AM   #3
Fully Optimized
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,438
Default Re: graphics problem

You tryed Drivers?
__________________
Just A Guy With A Voice In His Head...
Charchris is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2005, 09:53 AM   #4
Fully Optimized
 
money_man's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,353
Send a message via MSN to money_man
Default Re: graphics problem

drivers or turn off anti-aliasing or whatever its called...that kept screwing up my brother computer from playing halo
__________________
AMD 3000+ @ 2.25
Corsair Twinx 1024mb 2x512mb XMS
MSI 6600GT's SLIed @ 565/1100
Neo 4 Platinum SLI Mobo
3dmark03- 15,542
3dmark05- 7081
money_man is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2005, 09:48 PM   #5
In Runtime
 
yugiohstrife's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 227
Send a message via MSN to yugiohstrife
Default Re: graphics problem

i alreadydownloaded the new drivers from omega drivers.
__________________
the 3 famous C words:
Computer
Cars
Chicks
yugiohstrife is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2005, 10:09 PM   #6
Daemon Poster
 
trance565's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 786
Send a message via AIM to trance565
Default Re: graphics problem

hmmmmm, i had that prolem for a while too, im tryin to think wut caused it.... mebbe u should try setting it to windowed mode ?
__________________
a64 3200+ sock 939 @2.5Ghz !!!! YES!! I DID IT!!!!!
msi k8n neo 2 plat
1 gig pc3300 ??. major brand? @ 208mhz x2...417mhz ... 17mhz over reg
radeon 9700(software says 9600) :(:( <---- pissin me off!!!
ram runs at 2-3-3-7
trance565 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2005, 10:20 PM   #7
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: graphics problem

CHeck your display properties and make sure everything is application controlled. Turn off Anisotropic optimization or any other optimization.
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2005, 10:00 PM   #8
In Runtime
 
yugiohstrife's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 227
Send a message via MSN to yugiohstrife
Default Re: graphics problem

hey it kind of works now but it doesnt show like the video at the start.
__________________

__________________
the 3 famous C words:
Computer
Cars
Chicks
yugiohstrife is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0