Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-20-2008, 08:39 PM   #1
In Runtime
 
Brognan's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 126
Default graphics issue?

i have a nvidia 8500gt, and im sitting here playing wow...i kno i kno and all of a sudden i have these huge triangles that are connected to a random object ingame shooting off in every direction stretching as fas as i can see...and if i change the camera angle it will change or go away...

is it a card issue? or a driver issue? just curious...maybe i should just get a new card lol
__________________

Brognan is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2008, 08:42 PM   #2
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: graphics issue?

Is it artifacts you are talking about. If so, then it's caused by overheating. Download Nvidia Nune and check your temps.
__________________

__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2008, 08:45 PM   #3
In Runtime
 
Brognan's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 126
Default Re: graphics issue?

i should have known it would have been that, sometimes the card drivers crash as well
Brognan is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2008, 08:47 PM   #4
Guru
 
JogaBonito1502's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: graphics issue?

Man, you're lucky you're getting a sign or something. My just melted. Seriously. Not the same graphics card though. One day, I got so many blue screens of death, then I went to check out what was wrong. Card was melting. So then I just took it out. I was an nVidia 5 series I think. I have no idea. Maybe a 6.
JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2008, 08:53 PM   #5
In Runtime
 
Brognan's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 126
Default Re: graphics issue?

it says its 58 idle and it goes up to about 70 when im playing...is that ok?
Brognan is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2008, 08:55 PM   #6
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: graphics issue?

Those temps are fine. Have you installed the latest drivers from Nvidia?
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2008, 09:04 PM   #7
In Runtime
 
Brognan's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 126
Default Re: graphics issue?

suppost to be 169.25 right? those are the only ones i could find
Brognan is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2008, 09:21 PM   #8
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: graphics issue?

Quote:
Originally Posted by Brognan View Post
suppost to be 169.25 right? those are the only ones i could find
u used the automatic driver search or the manual one?
__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2008, 09:29 PM   #9
In Runtime
 
Brognan's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 126
Default Re: graphics issue?

i was using the manual driver search...should i use the prerelease stuff?
Brognan is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2008, 09:51 PM   #10
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: graphics issue?

Are you having this problem only with WoW or with all games?
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0