Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-05-2005, 02:34 PM   #1
In Runtime
 
crayzboost's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 188
Default got her all together but a couple Q's

ok i got my stuff all together:
asus a8v deluxe mobo
amd 64 3500+ winchester
western digital 36.7g raptor hd

my question is how do i hook up my front usb ports to the mobo, the wires are there and i think i know about where they go but im not sure. i did some searching but i couldn't find what i was looking for and theres nothing about it in the manual, all help is appreciated from anyone with this mobo, thanks

carlos,m
__________________

crayzboost is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 04:44 PM   #2
Beta Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1
Default See if this will help

Here is a link directly to obtain the manual to your mobo. It should show you where your front usb connections are.

http://www.asus.com/support/download...le_type=Manual

Hope it helps.

Krash312
__________________

krash312 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 06:16 PM   #3
In Runtime
 
crayzboost's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 188
Default

i have the manual here in my hand and from what i can see it doesnt show it. does anyone have this mobo that knows?
__________________
ASUS A8V Deluxe MOBO rev 2
AMD Athlon64 3500+ 90nm Winchester Core,OC'd @2.6ghz
PNY-Geforce 6800gt, OC@ 420/1.15
2x512MB Corsair Xms Xpert XL pc3200 2-2-2-5
2xWestern Digital Raptors 1-36.7G 1-74G 10,000 RPM HD/ 1x 160gb maxtor
Im water cooled now with swiftech mcw6002 and dangerden maze 4
crayzboost is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 06:40 PM   #4
In Runtime
 
Windwaker222's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 351
Default Re: got her all together but a couple Q's

if i had my camera with me i could show you but it is at school right how...i'll try to find a decent pic
__________________
AMD Phenom 9600 / 4GB OCZ Gold / nVidia 8800GT / ASUS Crosshair 4xPCI-E
Windwaker222 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 06:44 PM   #5
In Runtime
 
crayzboost's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 188
Default

hey thanks man i appreciate it.

carlos,m
__________________
ASUS A8V Deluxe MOBO rev 2
AMD Athlon64 3500+ 90nm Winchester Core,OC'd @2.6ghz
PNY-Geforce 6800gt, OC@ 420/1.15
2x512MB Corsair Xms Xpert XL pc3200 2-2-2-5
2xWestern Digital Raptors 1-36.7G 1-74G 10,000 RPM HD/ 1x 160gb maxtor
Im water cooled now with swiftech mcw6002 and dangerden maze 4
crayzboost is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 06:48 PM   #6
In Runtime
 
Windwaker222's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 351
Default Re: got her all together but a couple Q's

http://ez-computer-deals.com/images/motherboard.gif

look to the left of the chip that says intel, theres a few pins (blue ones)that say USB-1 USB-2 beside them.

Sorry for the crappy picture. Anyways it usually a set of 9 or 10 little pins that you can put the connectors into. If you look on your mobo it might say it
__________________
AMD Phenom 9600 / 4GB OCZ Gold / nVidia 8800GT / ASUS Crosshair 4xPCI-E
Windwaker222 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2005, 12:52 PM   #7
In Runtime
 
crayzboost's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 188
Default

ok i got it to work, i still couldnt figure out how they went in (like what order) so i looked at my usb 2.0 game module that makes two extra usb ports in the back, looked at the way that hooked up and i got it.

thanks for the help i owe you one.

carlos,m
__________________
ASUS A8V Deluxe MOBO rev 2
AMD Athlon64 3500+ 90nm Winchester Core,OC'd @2.6ghz
PNY-Geforce 6800gt, OC@ 420/1.15
2x512MB Corsair Xms Xpert XL pc3200 2-2-2-5
2xWestern Digital Raptors 1-36.7G 1-74G 10,000 RPM HD/ 1x 160gb maxtor
Im water cooled now with swiftech mcw6002 and dangerden maze 4
crayzboost is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2005, 02:52 PM   #8
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: got her all together but a couple Q's

Yeah, like Windwaker said. I didn't bother with mine too, Carlos. I just hooked up the two USB and firewire brackets in. You have to follow the manual and know where the ground and data connections are in the USB_1 or USB_2 slot is. Or at least, that's how I figure. My fingers are too fat so it's hard for me to get it in there. I'm lucky I even got all those LED HD, Power switch, etc. in. I'll have to think about getting tweezers or something, hehe.
__________________

__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0