Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-17-2004, 06:52 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 51
Default Got the computer put together!!! PICS, but now I have having cooling problems.

Finally put the new computer together. Took me forever since it was my first time, but now i have having cooling problems all the fans work and are at full blast but the it says the CPU is running at like 55C at idle and after I played a game for 30 mins it was at like 66C. I have a huge heat sink with two fans one pushing air the other sucking. The motherboard temp is at like 37C. That seems to be right. I need help. Could the sensor on the CPU be wrong or what. I need some help before I continue using it. thanks guys.



Dustin
__________________

SuperDust22 is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2004, 06:54 PM   #2
Fully Optimized
 
ownage's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,404
Default Re: Got the computer put together!!! PICS, but now I have having cooling problems.

what is telling you the temperatures. If it is the mobo that is telling you, you might want to update your bios.
__________________

ownage is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2004, 06:55 PM   #3
Fully Optimized
 
ownage's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,404
Default Re: Got the computer put together!!! PICS, but now I have having cooling problems.

btw what case and psu is that?
ownage is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2004, 07:02 PM   #4
Baseband Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 51
Default Re: Got the computer put together!!! PICS, but now I have having cooling problems.

Quote:
Originally Posted by ownage
what is telling you the temperatures. If it is the mobo that is telling you, you might want to update your bios.
the health monitor in bios is saying it and i also used Everest and the MSI digicell monitor. And the Case is the Thermaltake Tsunami Dream and a Ultra X connect psu.
SuperDust22 is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2004, 07:09 PM   #5
Fully Optimized
 
ownage's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,404
Default Re: Got the computer put together!!! PICS, but now I have having cooling problems.

try using motherboard monitor 5 and tell me what temp it says.
ownage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0