Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-10-2005, 06:48 AM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 55
Default Google gone mad? Virus?

Anyone else got a problem with google?

It says it can't search because I have a virus but I don't and asks me to retype one of those squiggly letters numbers things in, no chance.

Is it broken?

I have no spyware or viruses

Tone
__________________

toeknee is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 07:12 AM   #2
Daemon Poster
 
reece296's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 593
Send a message via MSN to reece296 Send a message via Yahoo to reece296
Default Re: Google gone mad? Virus?

You could have a Virus or Spyware. Which AV and Anti-Spyware do you use??
__________________

reece296 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 07:15 AM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 55
Default Re: Google gone mad? Virus?

avg, spybot, adaware, spyblaster

all have just performed full checks, nothing

Thanks

Tone
toeknee is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 07:17 AM   #4
Daemon Poster
 
reece296's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 593
Send a message via MSN to reece296 Send a message via Yahoo to reece296
Default Re: Google gone mad? Virus?

Try: http://housecall.trendmicro.com and the spyware one on that page.

It detects a lot more things then programs on your PC!
reece296 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 07:27 AM   #5
Fully Optimized
 
technoman's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,382
Default Re: Google gone mad? Virus?

could you please take a screenshot .. i am interested in what it looks like.

PS .. use FireFox
technoman is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 08:13 AM   #6
Golden Master
 
135791's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: No
Posts: 5,427
Send a message via MSN to 135791
Default Re: Google gone mad? Virus?

i had it once but it went when i refreshed

most likely spyware trying to use google

try running your scanners in safe mode
135791 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 08:17 AM   #7
AOD
In Runtime
 
AOD's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 348
Default Re: Google gone mad? Virus?

Yea if u want a better anti virus get AntiVir aswell it better then AVG i say that beeing a AVG user for 2 years
__________________
Yes I have another problem...
AOD is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 10:24 AM   #8
Fully Optimized
 
Fisher's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,581
Default Re: Google gone mad? Virus?

Computer Genius
Member

Computer Genius's Avatar

Join Date: August 28th, 2005
Location: UK
Posts: 249
Computer Genius is on a distinguished road
Send a message via ICQ to Computer Genius Send a message via AIM to Computer Genius Send a message via MSN to Computer Genius Send a message via Yahoo to Computer Genius

Re: Google gone mad? Virus?
Try: http://housecall.trendmicro.com and the spyware one on that page.

It detects a lot more things then programs on your PC!




glad to see you can use that with firefox!!!
__________________
Core i7 2600K Sandybridge + Prolimatech Megahalems Cooler ₪ Asus P8P67 DELUXE ₪ G.Skill RipJawsX 8GB DDR3 1600MHz ₪ Crossfire 5870's ₪ OCZ GameXstream 850w ₪ X-Fi Fatal1ty FPS edition ₪ OCZ Vertex 3 120GB ₪ Antec P182 ₪ NAS ReadyDuo 4Tb ₪ BenQ FP241WZ 24" Widescreen LCD ₪ Windows 7 x64
Fisher is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 10:27 AM   #9
Daemon Poster
 
reece296's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 593
Send a message via MSN to reece296 Send a message via Yahoo to reece296
Default Re: Google gone mad? Virus?

Can you, i couldn't a couple of weeks ago!?
reece296 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 10:52 AM   #10
Fully Optimized
 
Fisher's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,581
Default Re: Google gone mad? Virus?

ive just tried using that site and it kept coming up with an error saying that it is having trouble sending information from the internet. it comes up with a coupe of vulnerblities but usually cuts outs. ive tried both firefox and EI. anyone else having that problem, might be my rotour do i need to open any ports for it?
__________________

__________________
Core i7 2600K Sandybridge + Prolimatech Megahalems Cooler ₪ Asus P8P67 DELUXE ₪ G.Skill RipJawsX 8GB DDR3 1600MHz ₪ Crossfire 5870's ₪ OCZ GameXstream 850w ₪ X-Fi Fatal1ty FPS edition ₪ OCZ Vertex 3 120GB ₪ Antec P182 ₪ NAS ReadyDuo 4Tb ₪ BenQ FP241WZ 24" Widescreen LCD ₪ Windows 7 x64
Fisher is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0