Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-12-2008, 04:47 PM   #1
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Cool Good news Bad News

I post a problem with my computer couple of days ago. The one about no video signal and the fans spinning very fast. So i purchased cheap video card put it in and it started up fine no problem i got video signal and the fan were normal the only problem is now what wrong with my other video card. It turns on the fan spins. Good news i found out what wrong with it Bad new is i might have a bad card

here it is...


http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814102769
__________________

50mobber is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2008, 05:26 PM   #2
Fully Optimized
 
A True Folder's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: Good news Bad News

Is it still under warranty?

RMA it
__________________

__________________
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2008, 05:32 PM   #3
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: Good news Bad News

according to sapphire website it under a two year warranty i bought it two months ago....
50mobber is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2008, 05:38 PM   #4
In Runtime
 
sherwood's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 282
Send a message via AIM to sherwood Send a message via MSN to sherwood
Default Re: Good news Bad News

Well the if its still under warranty the go return it as soon as you can!

Hope you get everything fixed and running
__________________
my rig: Foxconn M7VMX Series|Intel Core 2 Duo E7200GHz|2.00GB of RAM|500GB Western Digital SATA HDD|500GB Hitachi SATA|500GB Maxtor External|Nvidia GeForce 8 Serise 512MB.|400W power supply.|Windows Vista Ultimate|19" HD Monitor
sherwood is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2008, 05:43 PM   #5
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: Good news Bad News

yea everything is working fine now thanks.. I just want to get my 4870 back on.

Thanks to everyone that help me.
50mobber is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0