Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-21-2011, 11:00 PM   #1
Baseband Member
Join Date: Mar 2011
Posts: 44
Default Gigabyte U3DR Phase LED problem

I just built a computer and it won't turn on! Its so frustrating so I decided to get some help from CF. I installed everything and triple checked everything to make sure that everythings connected. When I push the power button, all I see are No colour, No colour, No colour, Orange, Green, No colour, No colour displayed on the DDR phase LED part of my Gigabyte U3DR motherboard. I installed 6GB (3 X 2GB sticks) of Patriot Viper II series sector 7 edition RAM. If I turn off and turn back on the power switch on my PSU, you would see the Phase LED lights flash once. After I push the power button, only the 4th and 5th LED lights will light up orange and green. I've installed the RAM in the white slots to enable triple channel. I've also tried rearranging the RAM to see if anything changes but so far I've got nothing.

Does anyone know how to fix this? Any help would be greatly appreciated!

PS: Computers are so frustrating T_T
Lippy is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0