Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-13-2008, 11:17 PM   #1
Fully Optimized
LukaszR's Avatar
Join Date: May 2008
Posts: 2,833
Send a message via MSN to LukaszR
Default Gears Of War problem...

Ok the game takes forever to install...but it installs completely...meaning i get to the screen...where it says "Installation has completed successfully".

But, i don't see any desktop icons, or start menu folder with the game file to start it...aka .exe

When i autoboot the CD, it allows me to play, the game launches...i go into playing single players...then the game closes and brings me back to the windows desktop.

Running Windows Vista home premium 64bit. I meet the requirements!

Anyone have a way of fixing this problem? please help!

LukaszR is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2008, 01:39 AM   #2
Fully Optimized
mongoman's Avatar
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Gears Of War problem...

my suggestion is google. google your problem there are probably people who had the same problem
||Intel Core i5 @ 3.84ghz with turbo boost||Intel DP55KG motherboard||Corsair 750w psu||4gb Corsair XMS3 9-9-9-24||MSI Dvd Burner||500gb Seagate Barracuda||ATI Radeon 5670 1gb HIS||
mongoman is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0