Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-21-2005, 02:43 AM   #1
Solid State Member
Join Date: Mar 2005
Posts: 9
Unhappy Gateway MS-6312

I have a gateway MS-6312 board and I have just reorded all the orginal parts for it and hooked it up. The board will come on but the cd-rom and the hard drive will not, I pluged the power into both but it seem not to give out power to either the CD-rom or the hard drive, so would it be the board or the power supply?

playatj1211 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2005, 03:22 AM   #2
Fully Optimized
technoman's Avatar
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,382
Default Re: Gateway MS-6312

Welcome to the forums, could be anything how much W's is your power supply? So what your saying is that your CD-Rom drives and HDD don't even turn on what happens when you use a HDD and a CD Drive the power comes directly from the power supply so your board may not be a fault here. Are you sure you plugged the power cables in to the drives?
~~~ tEcHnOmAn ~~~
technoman is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0