Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-25-2005, 11:28 PM   #1
Daemon Poster
 
kyleman999's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 538
Send a message via AIM to kyleman999 Send a message via MSN to kyleman999
Default Gateway laptop restore problem

I screwed up my laptop sooooo
I saved all my personal files and formated everything, even that little anoying 4 gig recovery parition....
I popped in the recovery disk and it says it's gonna recover the system to as if I just openned it 5 min after I bought it... and after the long 10 min wait, look... a clean fresh install of windows SP2 with nothing installed...............


my biggest problem is installing the drivers for the wireless capabilities.
you know the FN key triggers many things.. eg: FN + F2 = Wireless card activated .... I cannot do this. And I dont know how to get a wireless connection running again on windows. I need help here lol Pretty mcuh all I want is to get it running as if I just bought the thing

any one with experience with Gateways would be nice loll


I'll get back to this thread when I get the model number, right now it's not possible. Tomrrow morning i'll get it (its 11:25 P.M.)
__________________

__________________
AMD Athlon XP 2600+ Barton (running @ 2.21)--Asus A7N8X --1gb (2x512) DDR PC3200 --200gb WD 8mb cache 7200 RPM--40gb WD 2mb cache 5200 RPM --XFX GeForce 6600GT AGP 8x @ 588\1.14 --Creative Audigy2 7.1 ZS--CoolMax 400 wat PSU-- --Volcano 12+ CPU Fan--Overclocking Kit--Logitech Z-5300e's
kyleman999 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2005, 11:01 AM   #2
Daemon Poster
 
kyleman999's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 538
Send a message via AIM to kyleman999 Send a message via MSN to kyleman999
Default Re: Gateway laptop restore problem

bump

model number is MX7515
__________________
AMD Athlon XP 2600+ Barton (running @ 2.21)--Asus A7N8X --1gb (2x512) DDR PC3200 --200gb WD 8mb cache 7200 RPM--40gb WD 2mb cache 5200 RPM --XFX GeForce 6600GT AGP 8x @ 588\1.14 --Creative Audigy2 7.1 ZS--CoolMax 400 wat PSU-- --Volcano 12+ CPU Fan--Overclocking Kit--Logitech Z-5300e's
kyleman999 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0