Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-21-2006, 05:20 PM   #1
Solid State Member
Join Date: Nov 2004
Posts: 20
Default GAHHH i hate computers!

So now my computer wont load to the windows screen..All of a sudden it wont. I had to restart it, and it took a shit on me. I cant even get into the Setup, Boot menu or the post screen..Some one says i shuld reformat it again, cause of a virus that eat my boot log...

Its just stuck on the "winfast" screen.

edit-Seems like its fixed..I seem to have a lose wire in the case...

Skyline4life is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2006, 05:52 PM   #2
Daemon Poster
Lac3y's Avatar
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,110
Send a message via MSN to Lac3y
Default Re: GAHHH i hate computers!

cool, I have a winfast mobo too!

Sorry about your problem mind.
Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.7GHz
Samsung Spinpoint 1TB HDD
ATI Radeon HD4890 with VoltageTweak
OCZ Stealth XStream 600w PSU
Lac3y is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0