Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-23-2007, 11:31 AM   #51
Baseband Member
Join Date: Jun 2006
Posts: 86
Default Re: Frustrated with my PC !!!

Hey guys, lowering the voltage down to 2.50V seems to have done the trick. Just as Anubis1980 suggested. I no longer experience any lock ups.Hope it stays that way. Otherwise I'll keep you bored again.Thanks to all of you and I owe you this

Regards from Macedonia, Ljupco

buso23 is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2007, 02:26 PM   #52
Daemon Poster
Anubis1980's Avatar
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,308
Send a message via MSN to Anubis1980 Send a message via Yahoo to Anubis1980
Default Re: Frustrated with my PC !!!

Glad it worked, had me guessing for a while, no idea why the bios defaults to that, this is my only complaint about such a good board. Any other problems you can PM me ive spent hours in the bios of this mobo lol tweaking...

Intel C2D E6750 (1333fsb) 2.66 @3.5ghz |EVGA 680i SLI Mobo | 2GB Twin XMS ddr800 @ 875 | Leadtek 7950 GX2 Core@601 Mem@1600
500GB IBM/HITACHI Sata2 7200/16MB | 160GB 7200rpm 8mb UDMA133 Maxtor | XION 600w dual 12v 44A total SLI PSU | X-fi Xtreme Music | 22" Widescreen Acer LCD
Anubis1980 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0