Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-27-2004, 05:03 AM   #11
Beta Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 5
Default Re: floppy drive is not present in my computer

Thanks Guys, Ive Checked The Bios At Start Up And The Floppy Drive Is Detected. However Ihave Checked All The Connections And They Seem To Be Fine. Actually There Is Just One Lead Connecting To The Floppy And Im Not Sure If There Is Supposed To Be More. Anyway Im Going To Replace Both And See What Happens. Until Then Thanks Guys.
__________________

aliwab is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 10:40 AM   #12
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default Re: floppy drive is not present in my computer

Quote:
Originally Posted by aliwab
Thanks Guys, Ive Checked The Bios At Start Up And The Floppy Drive Is Detected. However Ihave Checked All The Connections And They Seem To Be Fine. Actually There Is Just One Lead Connecting To The Floppy And Im Not Sure If There Is Supposed To Be More. Anyway Im Going To Replace Both And See What Happens. Until Then Thanks Guys.
Cool, good luck.
__________________

__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 11:03 PM   #13
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: floppy drive is not present in my computer

Hope the new one works 4u...
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2004, 11:15 PM   #14
BSOD
 
bluto's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,542
Send a message via ICQ to bluto
Default Re: floppy drive is not present in my computer

Quote:
Originally Posted by aliwab
Thanks Guys, Ive Checked The Bios At Start Up And The Floppy Drive Is Detected. However Ihave Checked All The Connections And They Seem To Be Fine. Actually There Is Just One Lead Connecting To The Floppy And Im Not Sure If There Is Supposed To Be More. Anyway Im Going To Replace Both And See What Happens. Until Then Thanks Guys.
I did wake up to one more idea.Put a non system disk in the drive,then turn on yor PC.If you end up in Windows,well get a new one.
If you get a none system disk error,then thats another story.
__________________

bluto is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0