Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-16-2007, 06:01 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 12
Default First timmer needs help

i just built my first computer i believe i have everything hooked up right and i just installed the graphics card today so i could hook up my monitor, only nothig happened, i can t see anything on my monitor

I know the monitor is working and the graphics card

any suggestions?
__________________

usarmcdonald is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 06:11 PM   #2
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: First timmer needs help

did the power light come on on the computer? were there any beeps? what parts did you use?
__________________

__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 06:14 PM   #3
Fully Optimized
 
wol-va-rine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,104
Default Re: First timmer needs help

Quote:
Originally Posted by wood_workur
did the power light come on on the computer? were there any beeps? what parts did you use?
this is where my 1st build went horribly wrong, I flipped the power switch to the power supply, but didn't think to push the power button on the front of the case...

it took me a few minutes to figure that out...

__________________
MY INTARDNET BEAST ■ Antec 300 ■ Q6600 B3, 2.8GHz @ 1.325v ■ MSI X48C Platinum ■ Kingwin XT-1264 ■ Visiontek HD 4870 512MB ■ 4x1GB Transcend aXeRam DDR3-1800 @ 1400MHz ■ WD Raptor (160GB) ■ Western Digital (250GB) ■ Samsung (640GB) ■ Seagate (500GB) ■ WD Caviar Green (1TB) ■ OCZ ProXStream 1kw ■ Sound Blaster X-Fi Platinum ■ JVC HA RX900 ■

ME ■ I am bald and my head is lumpy...fear me ■
wol-va-rine is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 07:22 PM   #4
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 12
Default Re: First timmer needs help

yes my computer motherboard light is on and i turned on the front button here are the parts,

P4 3.6 HT
ASUS P5NSLI Mother board
1GB PNY DDR2 memory
Geforce 6200 LE by 3D Fuzion
Jpac 500 w Power supply
250 Segate Hard drive
Sony DvD burner
Sony monitor
usarmcdonald is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0