Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-25-2009, 02:13 PM   #11
In Runtime
 
Sedah's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 132
Default Re: First Build Finished.

woot congrats! bet u had fun building it, I did...

we have the same HD =)
__________________

__________________
http://www.evga.com/community/ModsRigs/comment.asp?sysid=18238
Sedah is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2009, 03:40 PM   #12
Fully Optimized
 
Prodigy146's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,751
Send a message via AIM to Prodigy146 Send a message via MSN to Prodigy146 Send a message via Yahoo to Prodigy146
Default Re: First Build Finished.

Quote:
Originally Posted by Sedah View Post

we have the same HD =)

Yeah man its a great hard drive.. good boot time, almost no loading screens for the games i play(empire total war, left 4 dead). and i got it set up in AHCI mode.

How do you like the drive sedah??
__________________

__________________
[Proc: Phenom II X6 1090T @ 3.6ghz] [Motherboard: Asus 870 M4A87TD EVO]
[GPU: Asus 5770 Crossfire] [PSU: Corsair 650 12v53a] [Cooler: Scythe Mugen 2]
[RAM: Patriot 4GB DDR3 1600] [Case: Antec 300 Illusion] [HDD: 2x WD 640GB Raid 0]
Prodigy146 is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2009, 05:22 PM   #13
Daemon Poster
 
culexor's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,132
Send a message via AIM to culexor
Default Re: First Build Finished.

Congrats on the new rig. My first one was a hunk of junk (even when I bought it), but I still have the same hdd from it lol. Yours looks a lot better than my first rig too, I had the silly mercedes benz case with loads of lights and whatnot. It was so cheesy.
__________________
Desktop: Phenom II B50 3.1Ghz, 4GB DDR2 800, Gigabyte MA790X-UD4P, 2x 1TB RAID0, GTX 460 1GB, OCZ 600W, ABS Black Pearl

Laptop: i5 430M 2.26Ghz, 4GB DDR3 1066, 500GB WD Blue, Mobility Radeon HD 5650 1GB (discrete)
culexor is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2009, 06:26 PM   #14
In Runtime
 
Sedah's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 132
Default Re: First Build Finished.

Quote:
Originally Posted by Prodigy146 View Post
Yeah man its a great hard drive.. good boot time, almost no loading screens for the games i play(empire total war, left 4 dead). and i got it set up in AHCI mode.

How do you like the drive sedah??
love it mang, imma get me a second one soon...what server u play at for L4D? and what other games u play?
__________________
http://www.evga.com/community/ModsRigs/comment.asp?sysid=18238
Sedah is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2009, 10:04 PM   #15
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default Re: First Build Finished.

Quote:
Originally Posted by Prodigy146 View Post
My settings are at 1.462vcore 16x 3210ghz Multi 2.70vdda voltage

Before mod: 72C prime95 fails after 30minutes large FFT

After: 68C steady, prime95 still going 53 minutes


i dont think it will make it past 2 hours though... the heatsink is too small, itll jump to 70C+ soon regardless of airflow..
way to hot for me should keep below 60
zalman 9700 is a cheap good hsf (45 bucks)
will keep it very cool
__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2009, 01:36 AM   #16
Fully Optimized
 
Holysky's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,692
Default Re: First Build Finished.

for 45 dollars you can get a dark knight or a core contact
__________________
Let's get this party started, I'm sick of begging you You make me dead inside which I give to you
Let's get this party started, You make me feel inside I want to be the one to make myself sane
Holysky is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2009, 08:30 AM   #17
In Runtime
 
Sedah's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 132
Default Re: First Build Finished.

Quote:
Originally Posted by esa193 View Post
way to hot for me should keep below 60
zalman 9700 is a cheap good hsf (45 bucks)
will keep it very cool
o wow, that is pretty how, did u put too much paste?
__________________
http://www.evga.com/community/ModsRigs/comment.asp?sysid=18238
Sedah is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2009, 06:24 PM   #18
Fully Optimized
 
Prodigy146's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,751
Send a message via AIM to Prodigy146 Send a message via MSN to Prodigy146 Send a message via Yahoo to Prodigy146
Default Re: First Build Finished.

well apparently my voltage was too high, my mobo adds alittle more by itself i guess. which is why i was getting 70C+ temps

when i set vcore to 1.450, bios hardware monitor says vcore is at 1.475
when i set vcore to 1.437, bios hardware monitor says vocre is at 1.466

yeah its weird but now that i know that i need to volt it down alittle im getting better temps.. does anyone elses mobo do that??
__________________

__________________
[Proc: Phenom II X6 1090T @ 3.6ghz] [Motherboard: Asus 870 M4A87TD EVO]
[GPU: Asus 5770 Crossfire] [PSU: Corsair 650 12v53a] [Cooler: Scythe Mugen 2]
[RAM: Patriot 4GB DDR3 1600] [Case: Antec 300 Illusion] [HDD: 2x WD 640GB Raid 0]
Prodigy146 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0